Lofsan

Utflykt

Åh vad gott jag har sovit i natt! Vaknade första gången vid sju och gick upp för att kissa, sedan somnade jag om och sov till elva. Nice!

Har ätit en god frukost som Anne som bor i huset handlat hem åt oss och sedan har vi varit över hos pappa och Maria och fikat lite. Nu ska vi åka in till Simris en sväng och kolla lite sedan ska vi åka förbi pizzeria Friden i Kivik. De har världens godaste pizzor och läskande äppelmust! Alla som är på Österlen MÅSTE åka dit och äta! De svarar oftast inte på telefon så vi brukar åka förbi och boka en plats i ugnen.

Solen har precis kommit fram så det kanske blir en sväng ner till Sandhammaren och ett dopp i havet sen. Årets första havsdopp för mig i så fall!

Ikväll är Hans och jag ansvariga för middagen hos pappa. Grillat såklart! Blir nog en trerätters… Trevligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alexandra 23 juli, 2009 at 18:58

  Jäklar vad du är aktiv så här på slutet! Jag är mäkta imponerad. Själv tyckte jag att jag hade gjort en dagens utflykt när jag hade klätt på mig något annat än mjukisarna och gått ner till Coopen för att köpa en glass!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag känner mig ju så oförlosslig just nu, som att jag ska gå runt så här i ett halvår till. Helt ofattbart att det bara är några dagar kvar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar