Lofsan

Utflykt till Åhus och glass i Simris i bilder

Hans åt en ålamacka till förrätt

Hans åt en ålamacka till förrätt

Vi åt sill med potatismos. Jag åt mest potatismos.

Vi åt sill med potatismos. Jag åt mest potatismos.

Två av systrarna Sandström, Elin kommer ner imorgon!

Två av systrarna Sandström, Elin kommer ner imorgon!

De andra köpte glass i Åhus medans vi sparade oss till Simris. Men jag kände mig som en tiggråtta...

De andra köpte glass i Åhus medans vi sparade oss till Simris. Men jag kände mig som en tiggråtta...

En sin 30 nere i hamnen i Simris. Två kulor glass, mjukglass, vispgrädde, topping och en gräddbulle!

En sin 30 nere i hamnen i Simris. Två kulor glass, mjukglass, vispgrädde, topping och en gräddbulle!

Jag vägrade bära glassen från kassan till bordet, vill inte att de andra gästerna ska tänka dåliga tankar om garvvosen som moffar glass. Men vid bordet längst bort kände jag ingen skam minsan. Ner i magen bara!

Jag vägrade bära glassen från kassan till bordet, vill inte att de andra gästerna ska tänka dåliga tankar om gravvosen som moffar glass. Men vid bordet längst bort kände jag ingen skam minsan. Ner i magen bara!

Okej, jag fick hjälp med att äta den...

Okej, jag fick hjälp med att äta den...

Ikväll ska vi som sagt till Friden och äta världens godaste pizza! De hade fullt både fredag och lördag när vi försökte boka bord i fredags men ikväll fanns det plats! De har även en äppelmust som smakar himmelskt!

Innan dess ska jag dra med mig Agnes ut på powerwalk. Har fått för mig att det får bebisen att lägga sig lite längre ner i magen. Just nu skvalpar han mest runt där uppe. Ineffektivt, jag vet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anna 26 juli, 2009 at 20:33

  Hööru, du kommer snart ha gått upp alla gravvo kilona så som du äter där nere 😉

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  I can’t stop myself!

  [Svara]

 • Svara Josse 26 juli, 2009 at 22:10

  Äppelmust har jag aldrig hört talas om 😉

  Den där glassen ser ju inte så dålig ut, mums. När är det tänkt ni ska komma hem?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Äppelmust är så himla gott! Vi stannar nog på Österlen till torsdag, sedan åker vi till Kullen på västra sidan av Skåne och sover en natt på hotell där. Men det bygger ju på att det inte kommer någon bebis innan dess.

  [Svara]

 • Lämna kommentar