Lofsan

Utflykt

Sixten och jag gjorde en extremt ogenomtänkt köpagodiscykelutflykt till Medborgarplatsen idag. Jag tittade ut genom fönstret och noterade en gråvit himmel men inget värre. Eeeehhh… 30 meter hemifrån började det dugga. Sen regna lite mer. Till slut vräkte det ner så mycket att det blev översvämningar i alla korsningar och vi blev helt dyngsura.

Sixten var tapper, sjöng på Nossa hela vägen och trampade på på sin lilla cykel. Vi stannade till på McDonalds på Folkungagatan och skulle äta en glass i väntan på att regnet skulle minska men det blev floppat då varken regnet avtog eller glassen poppis hos Sixten.

Väl hemma upptäckte jag att min Iphone i fickan inte gillade regnet så nu har jag lagt ner tre timmar på att ladda ner program, säkerhetskopiera telefonen och sånt. Med min otur gällande iphones kommer den säkert dö under natten. Den beter sig extremt oberäkneligt just nu. Jag är väldigt beroende av min Iphone, jag gör ALLT med den. Bloggar, facebookar, mailar, filmar, fotar, kalendrar, skriver små uppsatser. Everything. Dör min Iphone fuktdöden dör jag haringenkollutaniphonedöden. Någon som känner igen sig?

Jaja, jag mindes godisutbudet i videobutiken som mycket bättre än vad det var men nu är vi hemma och torra igen. Jag sitter med sista förberedelserna inför morgondagen då jag ska till TV4 och Nyhetsmorgon. 0930 är jag med och pratar om löpträning och backlöpning specifikt. Sätt klockan på ringning! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Lina 20 oktober, 2012 at 20:58

  Ett tips, lägg iPhone i en påse med ris ett par timmar, riset suger upp fukten 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 20 oktober, 2012 at 21:21

  Lägg telefonen i en påse med ris! Riset suger fukten:-)

  [Svara]

 • Svara dentvetydigamamman 20 oktober, 2012 at 22:59

  oh yes! tappade min iPhone i affären = stengolv och den blev HELT SVART! med gråten i halsen och minnet av de 4000 bilderna på barnen som gått förlorade åkte jag hem… min sambo hjärt och lungräddade tack och lov telefonen men OJ vilken ÅNGEST! HOPPAS din iPhone survives!

  [Svara]

 • Svara Åsa 21 oktober, 2012 at 18:55

  Jag har precis fått tillbaka min från service. Tappad i asfalten, totalt krossad display, hade som tur var just backupat bilder och appar för bara någon vecka sen men kalender och nummer, anteckningar, m m m m. Gone and away!! Livet blev helt plötsligt mkt krångligare utan kalender och listor men men. Gissa om jag säkerhetskopierar ALLT nu?? Läskigt vad beroende man kan bli av en pryl…

  Bra jobb i tv idag!! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar