Träning, Videobloggar

Utfallssteg åt sidan med pilatesboll

[videofyme id=”640126″ width=”480″ height=”360″]

Denna övning är perfekt för att träna lår och rumpa med. Supersetta med en planka på pilatesbollen tex 45 sek på varje övning växelvis. Burning butts och fab abs. 🙂 Bra jobbat Titti!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara i min lilla lilla värld 5 oktober, 2012 at 22:14

  Svider gött i gumpen haha

  [Svara]

 • Svara Johanna 5 oktober, 2012 at 23:17

  Hej! Jag har i hela mitt liv varit helt ointresserad av träning, tycker det är tråkigt och jobbigt. Hjärnan säger att jag måste men latmasken tar sig inte ur soffan…Jag har börjat och slutat ett antal gånger. Gympa, styrka osv. Fast jag är alltid lika stolt och nöjd när jag faktiskt gjort något! Nu väger jag ca 85 kg på mina 164 cm vilket är i alla fall 20 kg för mycket. Jag har insett att jag MÅSTE förändra mig för att att må bra både psykiskt och fysiskt! Har du några tips på hur jag ska starta upp utan att tröttna efter en vecka?! Hur ska jag lägga upp min träning och kost?! Tacksam för svar! Mvh Johanna

  [Svara]

 • Svara Kim 6 oktober, 2012 at 09:24

  Vill igen bara tacka för en superblogg. Är i startskottet att komma igång med träningen ”på riktigt” igen efter min andra graviditet (dottern är snart 3 mån). Har varit lite ”lat” och nöjt mig med långpromenader med barnvagnen och plankan än så länge men varje gång jag läser din blogg så vill jag inget annat än att komma igång ordentligt.
  Har en pilatesboll liggandes här hemma så denna övning gav mig verkligen mersmak. Du får jättegärna skriva nåt inlägg med fler tips på övningar med bollen. Som passar bra när man vill tajta till mammakroppen. Ska absolut köra denna nu. Känns som om den kan vara bra för min dåliga balans också.
  Tack igen för all inspiration du ger!

  [Svara]

 • Svara dentvetydigamamman 11 oktober, 2012 at 09:31

  perfekt övning för mig som upptäckt att OMG rumpan har försvunnit! MEN hur många ggr ska man göra?

  [Svara]

 • Lämna kommentar