Lofsan

Utfall i TRX eller gunga

Medan Hans och jag sitter på en italienare på Åsögatan och äter mozzarella så får ni titta på en sjukt brännande och effektiv rumpövning som min syster Agnes fick göra häromdagen när vi tränade.

Knäet får knappt passera tån, höften ska vara helt rak, hållningen så stolt som möjligt och all tyngd på främre benet. Övningen går lika bra att göra i parken genom att bakre foten ligger på en gunga istället.

Träningsvärk i rumpan utlovas om du lyckas göra den strikt. Ej lämplig för gravida med mage ( över vecka 20) eller nyförlösta.

[videofyme id=”442991″ width=”480″ height=”360″]Utfall i TRX

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Karin 23 mars, 2012 at 21:03

  Ja den där övningen ser ut att bränna 🙂

  Jag har läst din blogg i snart ett år nu och det är den första bloggen jag läser varje dag. Tycker den är jätte bra och inspirerade.

  Jag har en fråga. Jag och min sambo är oense 🙂

  Vi har en dotter på 6 månader och jag är ute och springer med henne i vår Emmaljunga vagn, en city cross, den är ju som en traktor :). Men jag tycker det funkar helt ok, så klart det skulle gå lättare med en joggingvagn.

  Pappan däremot vägrar att springa med vagnen, jag får inte ens springa med vagnen då han är med. Han menar på att det skumpar för mycket för vår lilla dotter och att det sliter för mycket på vagnen.

  Har han rätt? Vi håller på att bygga hus och jag känner att vi inte har råd med en till vagn just nu. Men vill ju att vi ska kunna löpträna ihop.

  Trevlig helg!

  //Karin

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Vad gullig du är.

  Ur din dotters synvinkel så är det inga problem med att ligga i en vagn som skumpar, om det inte skulle vara i skogen och hon ligger och hoppar i liggdelen. Ur vagnens synvinkel så är det så att det sliter lite mer på chassit att springa med den. Inte så att den skulle gå sönder men kanske förkortas fjädringen i chassit. Lagom snabb joggning på jämnt underlag är nog inga problem men jag tycker inte ni ska springa kuperat med en vagn som inte är anpassad för det.

  För mig har joggningen med vagn och barn varit en stor del av mitt liv i flera år och vi har njutit av många timmar i friska luften.

  Ni kanske ska fundera på att köpa en billig löparvagn begagnat istället för att springa med vanliga vagnen. Jag tror att du kommer känna stor skillnad i löpkänslan.

  Ha en bra helg och tack!

  [Svara]

  Karin Reply:

  Tack för ditt svar.

  Du har ju helt rätt att vi kommer att ha nytta av en joggingvagn i många år. Kommer väl komma syskon oxå 🙂 Nu ska jag börja leta efter en begagnad vagn

  //Karin

  [Svara]

 • Svara Helena 24 mars, 2012 at 09:05

  Detta måste jag testa ute på tomten. Tur att jag har barn/gunga. Ser fram emot träningsvärk.
  /Helena

  [Svara]

 • Lämna kommentar