Lofsan

Uteträning i Tanto

I morse var ett stort gäng tjejer och körde ett cirkelträningspass för mig. Jag hade satt ihop 13 övningar växelvisa underkropp och överkropp med 3 varv. Första varvet 60 sek aktivt, 15 sek vila, andra varvet 45/15 och tredje varvet 30/10/30/10 per övning.

Vi körde olika typer av utfall, hopp, pushups, bålstyrka och löpning med fallskärm. Jag tycker att det är roligt att köra PT-kunder i gymmet men pass av denna sort utomhus med ett riktigt drivet gäng som kör 100%, sitt allra bästa, det är nog det allra roligaste tycker jag. Det är en ära att få träffa och träna er tjejer och så smickrande att ni ger mig en timme av er tid. Jag är mån om att alla som tränar med mig ska känna sig sedda och bekräftade och att övningarna är anpassade efter deras individuella nivå. Ni bidrar med era kroppar, hjärtan och pannben, jag med peppen. Tillsammans är vi oslagbara!

Nästa pass kör vi söndagen 9/6 09-10 med samling vid minigolfbanan i Tanto. Det kostar 150:- (betalas i förväg till bankgiro 112-0435 eller kontant på plats) att vara med och du anmäler dig via mail till lovisa.sandstrom@me.com.


Dagens PT


Dips!


Ett stort, starkt och motiverat gäng idag!


Piggare i benen idag än igår kväll. 🙂


Starka Ida!


Goblet squats, med 20 kilo!


Bålträning


Parachuterun


Grym benträning med bara kroppsvikten


Pushups hela vägen från marken, starkt!


Kreativa övningar!


Lisa bjuder på en pose mitt i hantelrodden


Mitt nya favvoredskap, dessa följer med på semestern i sommar!


Skärmen ger cirka 15 kilos motstånd.

Tack Sara och Ida för bilderna!

Nu ska jag vila lite i sängen och senare ikväll ska vi fira mors dag med ett restaurangbesök. Det finns alltid något att fira! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Ascha 26 maj, 2013 at 16:30

  Snygga tights du har, vad är det för märke?

  [Svara]

  Hans Reply:

  Nike ” Ten-One” (bl a med återvunna pet-flaskor i materialet).

  [Svara]

  Ascha Reply:

  Tackar då vet jag vad jag ska googla på:-)

  [Svara]

 • Svara Annah 26 maj, 2013 at 17:27

  Å så roligt det ser ut! Skulle vara skoj om du kom på turné i landet =) Hoppas annars att jag kanske kan åka ner till storstan nån gång.

  [Svara]

 • Svara Cecilia 26 maj, 2013 at 19:16

  Det ser härligt jobbigt ut :). Idag jobbade jag, men hoppas att jag kan norpa en plats till nästa gång. Önskade mig träningstimmar hos dug i födelsedagspresent till veckan :).

  Det var så sjukt kul att träna för dig på passet för några veckor sen. Superpepp gav du verkligen! Du fick en verkligen att känna sig grym!

  [Svara]

 • Svara Saras Träningsblogg 26 maj, 2013 at 20:23

  Åh va kul! Rackans att det är så långt till sthlm från Göteborg 😉

  [Svara]

 • Svara SpringSara 26 maj, 2013 at 21:56

  Ha ha, det ser ut som att du har en piska bakom ryggen på första bilden! 🙂

  [Svara]

 • Svara Linn 27 maj, 2013 at 13:20

  Det var skitkul och SKITJOBBIGT! 😀 Vill tipsa om skyltar och skylthållare för att göra bytena mellan övningarna mer effektiva. Som hundtjej har jag rallylydnadsskylthållare i åtanke och det finns en mängd olika. Dessa verkar dock bra, inte så skrymmande och väldigt lätta. Sen bara laminerade små pappskyltar (numrerade och/eller med namn på övning och/eller med pilar för rikting) till det. 🙂 http://offleash.se/skylthallare-rallylydnad.html

  [Svara]

 • Lämna kommentar