Lofsan

Uteträning i Pildammsparken

Jag älskar att träna utomhus. Året om. De flesta hittar ut nån gång i slutet av maj, början av juni då joggingskorna snörs på och löparspåren fylls av folk.

Vi har haft en heldag på Folkets Park här i Malmö, mer om det i ett annat inlägg, innan middagsfix härhemma svidade vi om till träningskläder och stoppade ner gräbsen i Donkeyn.

Dags att inviga Donkeyn till ett löppass, självklart klarade han biffen. Jag provade både med svängbara och låsta framhjul; hur stabilt som helst. 🙂

Efter löpningen passar det alltid bra att köra några styrkeövningar. Här får ni två superset att göra på lämplig plats.

Om du inte har tillräckligt stark bäckenbotten efter förlossning eller foglossning kan du självklart byta ut hopp mot snabba steg eller ett högt kliv upp.

Tänk på att dra in naveln ordentligt till ryggraden. Ställ fötterna närmare så blir det lättare.

Börja med att köra övningarna två och två, kanske 10-15 av varje men alla fyra övningarna i klippen kan slås ihop så att du gör 10-15 av varje innan du vilar. Upprepa tre varv eller fler om du vill.

För övrigt måste jag säga att jag älskar Skåne! Om jag skulle välja en stad att bo i förutom Stockholm så är det självfallet Malmö. Hans och jag har stått i valet flera gånger men vi har liksom fastnat i Stockholm och city. Vår fantastiska lägenhet, familj och vänner väger såklart tungt men nån gång kanske det känns rätt?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara i min lilla lilla värld 4 juni, 2011 at 23:07

  JA för fan. Flytta till underbara Skåne-land!!!

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 5 juni, 2011 at 20:34

  Jag bara ÄLSKAR att du lägger upp videos hahaha!!! så jävla härligt. Ska utföra dem övningarna på min nästa joggingrunda i pildammarna.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Nån måste ju peppa dig! 😉

  [Svara]

 • Svara Mimmi L 5 juni, 2011 at 21:01

  Den är pålitlig den där åsnan! Trevligt att se alla bilder på den. Jag har beställt nu och får hem min i slutet av juni. Kunde/ville inte vänta till NY, tänk om jag inte skulle få tag i någon där!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Bra beslut! 🙂 Vilka färger valde du?

  [Svara]

  Mimmi L Reply:

  Svart med blå topp. Valde mellan sand eller blå topp men jag funderar eventuellt på att sy egna suffletter i Burberryrutigt tyg. Då blir det roligare att ha något helt annorlunda. Den röda såg så blek ut så jag hoppas den blå är snygg!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag valde mellan sand och blå, blå är jättefin!

  Mimmi L Reply:

  Låter bra! Jag har sand till min Cameleon, så det känns mer som något nytt med blå.

 • Lämna kommentar