Bröllop

Utan dina andetag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara petra 20 juni, 2011 at 13:28

  Vackert igen! Gifte ni er i smyg ?? Så vacker var du!! Grattis!

  [Svara]

 • Svara jojjan 20 juni, 2011 at 18:50

  Här missar jag ett par dagars bloggläsande och vad se jag?! Att ni har gift er! GRATTIS! Åh, vad vacker du är! Hoppas dagen var helt fantastisk! Jag och min man firar vår första bröllopsdag om ungefär en vecka!

  [Svara]

 • Svara Aniika 20 juni, 2011 at 20:51

  Men, hur coolt är inte det? Vilken hemlighet att gå och bära på. Häftigt att ni ”bara gjorde det”, utan att outa om alla förberedelser i bloggen (fast det hade iofs också varit superkul). Brukar inte kommentera, men nu måste jag ta mig tid. Grattis! Du strålar!

  [Svara]

 • Svara Eva 21 juni, 2011 at 08:54

  Här händer det saker hela tiden! Stort grattis till fint brudpar och fin familj.

  [Svara]

 • Lämna kommentar