Lofsan

Ut på Blocket!

Idag var det nära att Sofia och jag la ut barnen på Blocket. Med tre på köpet om du köper ett. Ingen ville sova. Ingen ville sitta vid matbordet. Ingen ville äta. Ingen ville sitta. Det är tur att de är så gulliga.


Sixten och Emelie under en stillasittande minut.


Vi åt lunch på Erssons i Magasinet. Lax åt mammorna och smörgås åt barnen.

Sofia och jag tränade först ett pass. Anna skulle ha varit med men det höll inte Lucas med om så hon fick hänga på MiniSats istället. Sofia och jag körde för alla tre så det gick jämnt ut i slutet i alla fall.


Sofia skyllde på att hon var lite skakis i armarna när bilden blev suddig. 🙂

Resten av dagen ägnades åt promenader för att få omöjliga barn att somna, en sväng på Kvantum och en lååååång fika på Tartine tillsammans med både Sofia men också Agnes kom förbi en stund och senare kom min fd kollega Anna förbi och timmarna gick.


Hemma var vi inte förrän vid 17-tiden, en heldag i Sickla med andra ord. Jag älskar Sickla Köpkvarter och tillbringar gärna en heldag där. Nästa gång hoppas jag på en mer foglig Sixten som faktiskt lyssnar o h bryr sig om vad jag säger. Det är en pärs att hålla ihop mitt lilla Harem ibland.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara i min lilla lilla värld 4 juli, 2011 at 23:19

    Det är ju tur att de kan fjäska di små hihihi

    [Svara]

  • Lämna kommentar