Lofsan

Uppladdning

Vi har startat dagen med ett träningspass, hela familjen. Nu när vi inte har förskola är det perfekt med minisats där barnen målar, leker och sjunger en timme på förmiddagen medan vi föräldrar tränar. Jag gjorde bara en snabb mellanlandning hemma och nu är jag på väg till ett möte på banken för att träffa en rådgivare och göra klart allt som behövs till Bolagsverket. Shit vad kul! 🙂


Igår kväll testade vi en ny restaurang som precis öppnat i närheten där vi bor. Tyvärr var den inte så mycket att ha så vi håller oss till sushin på Bysistorget och Pane Vino även i fortsättningen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Jenni 8 augusti, 2013 at 13:32

  Hej Lovisa! Vill börja med att säga tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Har en fråga gällande utbildning. Du har nog skrivit detta någon gång innan men jag hittar inte inlägget. Vilken utbildning har du i grunden? Högskola eller privat? Vilket anser du är bäst & varför? Har kommit in på tränarprogrammet på högskolan som är 180hp. Vet inte hur jag skall göra då vissa verkar tycka att en privat utbildning du betalar för att gå som är några månader upp till ett år räcker gott & väl för att bli pt. Jag skulle kunna tänka mig ett jobb som pt men vill helst ha lite fler valmöjligheter.

  Ha det gott & fortsätt med det du gör! 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny 8 augusti, 2013 at 18:14

  Supersnygga skor! Var hittar jag dem? 🙂

  [Svara]

 • Svara party dress outfits 12 december, 2013 at 14:01

  I like to look the online without spending a dime samples by mail in my spare time. It’s a very exciting hobby and it keeps me entertained.

  [Svara]

 • Lämna kommentar