Lofsan

Uppladdning Stockholm Halvmarathon

Vi har haft en familyfriday idag hela gänget. Hans och jag åt sen lunch på Vapiano Gamla Stan och sen hade vi bokat uppföljningssamtal på barnens förskola. Det känns viktigt för oss att få sitta med en pedagog och få höra hur barnen har det på dagarna. Vi kunde ge bra feedback och också få tips på saker vi kan träna på hemma som komplement till förskolans verksamhet. Sixten ska ha lektion i trafikvett en gång i veckan i höst. Gulligt värre. 🙂

Efter att ha hämtat Tom på fritids ute i Nacka stannade vi till i Sickla för att dricka smoothie. Väldigt poppis kan jag säga. Jag har haft en riktig laddareftermiddag med bra energi då en liten fågel kom med en startplats till Stockholm Halvmarathon imorgon. Jag hade verkligen inte tänkt springa Halvmaran men kände häromdagen att jag var lite sugen. Jag har aldrig sprungit ett sånt långt lopp men det blir en bra genomkörare inför Lidingöloppet som är mitt riktiga mål. En realistisk målsättning är en tid under 1:50 men jag har faktiskt ingen aning. Jag har sprungit 17-18 km två gånger på två veckor så distansen är inget problem. Det är farten och känslan av lite njutning och inte bara smärta jag är ute efter.

Visst är det väldigt häftigt att vara stark och ha magrutor och bara det estetiskt tillfredsställande i att känna mig snygg och att vara tajt är tillräckliga argument för mig till att träna hårt men att med 24 timmars framförhållning kunna tacka ja till att springa en Halvmara är ännu coolare. Nu vet jag ju inte hur det kommer gå imorgon men bara grejen att känna mig så stark att det är teoretiskt möjligt att kunna springa 21 km utan problem känns väldigt häftigt. Lite luddigt kanske men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

När de små barnen nu somnat strax så ska Hans, Tom och jag äta tacos och sen Ben & Jerrys. Massa kolhydrater till loppet imorgon. Jag kommer behöva det! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Agneta 14 september, 2012 at 20:39

  Lycka till i mrg, kommer gå galant! Vad du är lik din syster på dessa bilder å Baxter är ju galet lik sin far :-).

  [Svara]

 • Svara Anna -Trend o träning 14 september, 2012 at 21:07

  Åhh vad jag också skulle vilja springa, men alla barnvakter är upptagna 🙁

  Jonas hade inte fått biljetten utan det var en väns. Han hade andra som ville ha den, annars skulle du fått tagit den.

  Säker på att det går kanonbra i morgon. Speciellt när du laddar med B & J ;P
  Kram

  [Svara]

 • Svara Bea 14 september, 2012 at 21:08

  Tufft! Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Johanna 14 september, 2012 at 21:48

  Lycka till bästa du!

  [Svara]

 • Svara Helena 14 september, 2012 at 21:49

  Lycka till imorgon – du kommer att flyga fram! 🙂 Ses kanske i starten…eller längs vägen…eller i mål… Go go go!!!

  [Svara]

 • Svara Alfva - nu med Barnprylsbloggen 14 september, 2012 at 21:56

  Du har rätt – det är sjukt tufft! Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Helena 14 september, 2012 at 22:34

  Kommer gå jätte bra imorgon!!!! Du har ju styrkan och konditionen. Sen kanske kroppen kommer ta lite stryk men då får du vila lite extra efter bara.
  Jag ska hålla utkik efter dig imorgon och heja då jag ser dig. Åker in med hela familjen för att kika och heja på vänner och bekanta. Ladda nu och se sen fram emot en härlig em och en bra genomkörare.
  Lycka till!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara Sofia 14 september, 2012 at 23:07

  Ja, du är verkligen ascool! Lycka till imorgon!

  [Svara]

 • Svara Amanda 15 september, 2012 at 09:13

  Lycka till!!! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 15 september, 2012 at 10:31

  Lycka till på loppet! Det går säkert bra!

  [Svara]

 • Svara Annah 15 september, 2012 at 11:29

  Hejja hejja !!!!!! Stort lycka till idag!!!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar