Lofsan

Uppladdning inför Midnattsloppet

Nu är det 24 timmar kvar till min start i VIP-gruppen. 24 timmar som  bland annat kommer att bestå av 7 timmars lite hipphapp sömn, 1 timme morgonchill, 5 timmar kalasförberedelser och 4 timmar 2-årskalas. Imorgon firar vi nämligen Sixtens 2-årsdag med tårt- och balongbaluns i det Renmanska Palatset. Det ser vi fram emot. Lite tårta i den här magen och sedan kommer benen gå som trumpinnar. Jag känner mig lite som en kalv som ska få gå ut på bete för första gången. Jag står i spiltan och stampar och det spritter i benen. Fort ska det gå imorgon!

Nu har jag haft fyra veckor då jag tränat minimalt (2 pass per vecka jämfört 5-7), det behövdes efter en vinter och vår med stort fokus på att bygga upp styrkan och konditionen efter graviditeten med Baxter. Dessa viloveckor har ökat min fettprocent en aning och gjort att mina underarmar inte har synliga blodådror längre men på nedre delen av magen är de kvar. Lagom är bäst tycker jag och det viktigaste är jag känner mig superstark och som en maskin som kan köra på i en evighet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lina 12 augusti, 2011 at 23:00

  Hallå bruden!!! Jag bubblar på bubbelvatten ikväll 😉 Ska softa nu in i det sista……har sprungit 7 km tisd onsd torsd denna v……så jag hoppas jag pallar milen imorn 😉 Tar mig runt det gör jag garanterat, frågan är bara hur fort det går 😉 Ska vi mötas nånstans imorn? Tid? Inboxa mig om du vill el höras på sms? Du ser ju asvältränad ut nu, inte har du nå fett på kroppen ?! ses imorn, kram kram

  [Svara]

 • Svara ellenojag 13 augusti, 2011 at 00:42

  Så jävla snygg, blir ju nästan sugen på att börja träna när man ser dig, men bara nästan 😉
  lycka till imorrn!! och btw.. älskar killarns svea outfits!!

  [Svara]

 • Svara Natasha 13 augusti, 2011 at 08:41

  Supersnygg kropp! säger man nåt annat är det bara avundsjuka som ligger bakom, så är det.
  //Natasha

  [Svara]

 • Svara Tant anna 13 augusti, 2011 at 09:22

  Heja lofsan tjofsan!! Lycka till idag!

  [Svara]

 • Svara Johanna 13 augusti, 2011 at 09:52

  Lycka ikväll!! Kör hårt! Ha en toppen dag med kalasande med storkillen. Kram

  [Svara]

 • Svara Maria 13 augusti, 2011 at 10:21

  Lycka till i midnattsloppet!

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 13 augusti, 2011 at 11:07

  Lycka till! Vi ses vid starten 🙂
  kramar

  [Svara]

 • Svara Gabriella 13 augusti, 2011 at 12:10

  Hej!
  Älskar din blogg!!
  Man kan inte tro att du väntat 2 barn;0)
  Jag kämpar med min mage jag har kvar;0)
  Lyckatill på loppet!!
  Kram!!

  [Svara]

 • Svara Sofie - Mamma till två små 13 augusti, 2011 at 13:39

  Lycka till!

  Vaddå drömkroppen alla drömmer om, haha…
  Man känner sig lite som en hösäck när man ser dig!

  Än en gång lycka till!

  [Svara]

 • Svara Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa 13 augusti, 2011 at 16:37

  wow vilken kropp!
  En annan skulle också behöva komma igång men jag har så dålig självdiciplin :/

  [Svara]

 • Lämna kommentar