Lofsan

Uppladdning för Helsingborg marathon

Ni som följer mig på instagram har redan sett att hela familjen har åkt till Helsingborg idag. Hans och jag har haft lite mycket i augusti och september och det visade sig att vi båda trodde att den andra hade ordnat barnvakt för den här helgen men som tur är löste det sig genom att barnen kunde följa med ner till Skåne för att bo hemma hos min kompis Caroline i Ängelholm.
 
 Vi har checkat in på hotellet i Helsingborg nu och tagit en sväng på stan och hämtat våra nummerlappar. Jag har känt mig svullen i halsen och igår tappade jag rösten men idag känner jag mig bättre. Jag har inte bestämt mig än om jag kommer att stå på startlinjen imorgon, det bestämmer jag mig för imorgon när jag vaknar. Jag skulle aldrig springa med halsont eller svullen hals men med lite nästäppa om jag känner mig helt frisk i övrigt kommer jag att springa.
 
 Ikväll ska vi gå och käka middag på Buenasera, en italiensk restaurang här i Helsingborg. Min syster Agnes, min kompis Hannah och Hans ska också springa imorgon och vi har middagsdejt tillsammans med min kompis Jessica och hennes Johan som också är här. Det roligaste med att springa ett lopp på bortaplan är allt runtomkring tycker jag. Resan, att bo på hotell och äta god mat!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Diana (La Madre) 11 september, 2015 at 18:42

  Gud så fin du är och pojkarna då! så söta. Ha en trevlig resa, fin fredag och underbar helg.

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 11 september, 2015 at 19:24

  Helsingborg Marathon var ett så fint lopp. Önskar jag fick springa i år igen men du får göra det åt mig 🙂

  Lycka till nu!

  [Svara]

 • Svara Annika 11 september, 2015 at 22:22

  Välkomna tillbaka till Helsingborg! Jag flaggar o hejar på er i Ramlösa! Krya på dig!

  [Svara]

 • Svara Ida 11 september, 2015 at 22:41

  Har följt träningsprogrammet i löparboken sen i våras, imorgon är det upp till bevis… Håller tummarna för att vi ses på startlinjen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar