Lofsan

Uppladdning

I samarbete med Paulúns. 
Jag har samarbetat med Paulúns i flera år och blev glad när jag härom dagen fick prova Paulúns nya granola ”Paleo Supergranola”. Allt som har med frukost att göra älskar jag, haha!
Det har ju pratats en hel del om paleo de senaste åren, inte minst bland folk som tycker om att träna. Många gillar att det handlar om mat såsom vi åt den för evigheter sedan, innan vi började med massa tillsatser och processad mat. Paleo handlar om att äta så likt våra förfäders stenålderskost som det går idag – naturligt och näringsrikt med mycket nötter, bär, frukt, naturliga fetter och med inslag av fågel, kött och fisk. Det här har fångats upp av Paulúns i den nya granolan, marknadens första paleogranola. Den innehåller massor av fröer och nötter av olika slag, som sedan har blandats med kanel och fått naturlig sötma från dadelpuré och sötpotatispuré. Även detaljer som att man använder rent salt utan klumpförebyggande medel och kallpressat, oraffinerat kokosfett handlar om ambitionen att gå tillbaka till rötterna, så att säga.  Till skillnad från vanlig granola så har inget socker blivit tillsatt, och det gör att granolan har låga kolhydratnivåer men är å andra sidan fiber- och proteinrik och innehåller minst 79% fröer & nötter.
Eftersom jag börjar ladda upp inför Thailand i november så går allt mer här hemma i thai-style, så även frukostarna. I morse testade vi därför superambitiöst den nya Supergranolan med kokos, blåbär och mandel tillsammans med turkisk yoghurt som
vispats med iskall kokosmjölk och lite extra frukt och bär. – Prova! Man kan nästan höra palmerna och havet!
Här kan du läsa mer om Paleo Supergranolan med hasselnöt, mandel och hallon och här kan du läsa mer om den med kokos, blåbär och hallon.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar