Lofsan

Två världar

Jag gillar verkligen hur mitt liv består av helt olika världar. Idag har min praktikant Amanda och jag blivit intervjuade till Egoboost Magazine om hur man håller formen i sommar med livsstil, träning och recept. Vi fotade ute i gymmet på Rosa Skrot också så ni får köpa juninumret när det kommer ut för inspiration.

Efter ett företagspass på eftermiddagen hämtade jag barnen på förskolan och nu ska vi åka till Spårvägsmuseet som en liten utflykt. Träning med TV och tidningar och podinspelningar ligger i ena änden av mina dagar och vardagshäng med två små gräbs i andra delen. Det är så häftigt! Jag har slitit hårt för att bygga upp mitt varumärke och företag samtidigt som jag engagerar mig till 100% i mina barn och nu ger det verkligen utdelning. 🙂


Ni kommer få grillningsinspiration…


Och så fotade vi porträttbilder. Amanda gjorde ett toppenjobb med intervjun.


Från PT till mamma…


Och reseguide.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Kristin 19 april, 2013 at 17:12

  Åh, det är underbart…en mix i livet är det bästa! I mitt fall är det mycket bar (jobbar som förskollärare och har 3 barn hemma) men sen är det den andra delen när jag får gå in i mitt lilla hemmagym eller ännu hellre komma iväg till gymmet. Det är såååå skönt! =)

  [Svara]

 • Svara Camilla 19 april, 2013 at 20:12

  En liten fråga, mössan som… (Sixten eller Baxter) han vid fönstret 🙂 har på sig, var har ni köpt den? Snygg!

  Tack å Tack!

  Camilla

  [Svara]

 • Lämna kommentar