Resor

Två gräbs och en mamma

Nu har Hans program dragit igång för fullt. Gräbsen och jag fick sällskap igår kväll av min vän Alex som också är här i London för att jobba. Vi hängde på hotellrummet med en lite febrig Sixten som somnade i min famn och en Baxter som fem minuter senare drack sin välling i vagnen och somnade. Idag har gräbsen och jag en dag där vi först powerwalkar i Hyde Park och medan barnen sover ska jag ta en sväng till min favoritbutik här i London, Mamas & Papas. Jag måste göra lite research till min andra blogg. Jag hoppas att Sixten inte blir sjuk nu, då får vi tillbringa resten av dagen hemma på hotellrummet. Mannen i vår familj hade vi som sällskap till frukosten, för att vara ett engelskt hotell är frukosten väldigt bra även om det känns som att man sitter i en skolmatsal. Tacka vet jag Hilton Slussen. 🙂

Gårdagens outfits och en lite hängig Sixten, mer gosig och kramvänlig än vanligt. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Sojkas Framtid - Ann-Sofie mamma till Isak 13 januari, 2012 at 21:22

    Men han är ju för underbar din fina Sixten! Och vilken outfit! 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar