Lofsan

TV4 och Kick Ass Mamas

Det gick väldigt bra att filma material till Nyhetsmorgon igår. PT-skolan som jag kör på TV4 har varit väldigt bred hittills med dragningar mot styrka men nu smalnar vi av den och riktar in den mot löpning. Tre avsnitt framöver kommer att handla om hur man kan löpträna effektivt, vilka styrkeövningar man kan göra och hur man kan rörlighetsträna effektivt. Vi kommer att prata kost för löpare och mentala fokus för att förbättra prestationen. Första avsnittet i löparskolan sänds på söndag morgon i TV4. 🙂

Idag är jag inne på gymmet igen och ska träna PT-kunder. 1030 kör vi Kick Ass Mamas här på Rosa Skrot. Det är ett gruppträningsformat som jag har tagit fram inriktat på nyblivna mammor. Man kan komma som gravid eller ha med sig sin bebis. Vi kör cirkelträning med fokus på styrka och kroppsviktsövningar. Man ska helt enkelt bli en Kick Ass Mama. 🙂


Jag lever verkligen i träningskläder just nu. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara jessica 25 april, 2013 at 07:15

  gillar verkligen dina gästspel i nyhetsmorgon . 🙂 Jättekulatt ni riktar in er mot löpning nu. Det vore skoj om ni kan ta upp hur man kan träna runt benhinneproblem, eller snarare med benhinneproblem. jag har haft kronisk benhinneinflamation i 20 år, har specialsulor som är formgjutna efter mina fötter och försöker verkligen övervinna problemet att kunna börja löpa igen.
  gillar verkligen din blogg hur du bjuder på din kunskap och videoövningar men framförallt så smittar din energi av sig på oss vanliga dödliga . 🙂
  Kram.

  [Svara]

 • Svara Helena 25 april, 2013 at 07:59

  Shit vad snygga skorna är! Merell? hur är dom i storleken? Jag har använt nike free, men är sugen på att testa merell nu. Älskar din blogg, bästa och mest inspirerande träningsbloggen (även för oss som inte är mammor) Kram på dig!

  [Svara]

 • Svara Nina 25 april, 2013 at 16:46

  Jag tycker din träning är så himla bra. Tack för senast!
  Hade även varit intressant att ha med styrkeövningar för att förhindra löparknö i din löparskola 🙂

  [Svara]

 • Svara Fia 26 april, 2013 at 05:33

  Hej!

  Jag var och provade merrel barfotaskor igår. De hade en ny modell i svart skinn -mighty glove- som är en ”vardags/promenadsko”. När jag provade den slog det mig att den kändes lite som ett par converse. De var dock lite stora så kan ha varit det. Så… Jag fattar att det inte är samma sak, men converse ska ju vara skitdåligt att gå i…vad är skillnaden med ett par barfotaskor?

  Sen undrar jag om du har sett halvstorlekar?
  Jag var mitt emellan. Eller ska man gå upp i storlek som med vanliga löparskor?

  [Svara]

 • Lämna kommentar