Lofsan

TV4 Nyhetsmorgon söndag

Imorgon söndag är jag tillbaka på TV4 för att sända det andra avsnittet i PT-skolan. Jessica Almenäs kommer att köra tre lite annorlunda benövningar, vi kommer att diskutera proteintillskott och gruppträningens vara eller ickevara. Ni kan ställa frågor på Twitter under hashtaggen nymopt eller här i bloggen så svarar jag. 10.45 kör vi så ni behöver inte ställa väckarklockan. 🙂

Jag ska få några timmar skönhetssömn innan dess efter en helkväll tillsammans med min syster Agnes hemma hos våra vänner Anna och Christian. Vi har ätit sushi, kollat på melodifestivalen med ett öga, snackat massor och ätit godis. Deras lilla Linnéa har hunnit bli 3,5 månad nu men känns som 5 månader. Stark brud. 🙂


Vi var nere vid ankorna i eftermiddags. Inte så hungriga idag!


Sixten håller en liten minianka i handen.


Baxter var taggad på att kasta smörgåsar.


Efteråt köpte vi korv med bröd vid stranden. Baxter ger en hemlig signal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Elisabeth 17 februari, 2013 at 09:07

  Vad anser du om bodypump?
  Elisabeth

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 17 februari, 2013 at 10:02

  Åh vad bra att det är du som diskuterar proteintillskott!

  Min Sixten pekar just nu på din och menar att det är han, de är allt lite lika.

  [Svara]

 • Svara Sanna 17 februari, 2013 at 10:55

  Ett himla bra inslag i TV4 idag! Gillar bla din inställning till proteinpulver. Kommer definitivt fortsätta titta!

  [Svara]

 • Svara Annica 17 februari, 2013 at 10:57

  Hejsan fina!

  46 årig nackskadad mamma, som är så inspirerad av dig. Tränade mycket innan min skada, nu har jag efter många år kunnat börja rehaba mig. Går på Redcord, endast neuromuskulär träning, men jag har dig som min målstolpe, att kunna köra dina träningstips. Några övningar har jag redan gett mig på, och det har hittills gått bra utan smärta, Jag vill bara tacka så mycket för att du delar med dig, jag gillar ditt sunda sätt, men ändå att man ”får” träna tungt och samtidigt vara kvinna 😀 Underbara barn du har och fin man 😀
  Såg dig nu i tv4, du är en varm och go tjej, hoppas du inte slutar blogga om detta, du gör så mycket, för fler människor än mig 😀 Ha en fin söndag!!

  kramar

  [Svara]

 • Svara Frida 17 februari, 2013 at 11:11

  Hej Lovisa!

  Tack för en inspirerad personlighet och lätta och förståeliga tränings tips på Nyhetsmorgon!

  Jag har precis börjat träna efter att varit lat i många år. Jag väger 60 kilo och är 170 cm lång. Har fött två barn den sista för 6 år. Jag tränar för att jag börjat få en slapp kropp. Framför allt baksidan på låren.

  Men tränar alltid samma på träningshuset, har börjat tröttnat på det nu. Och behöver ett bra träningsprogram som jag kan ta med mig och titta på under tiden jag tränar då jag är nybörjare när det gäller styrketräning så behöver jag se hur man utövar allt.

  Vad tycker du är det bra att köra hela kroppen varje gång eller ska man ta olika kroppsdelar för varje gång? Försöker träna varannan dag. Och tycker det är skönast att träna hela kroppen varje gång. Men kanske gör jag fel?

  Hoppas du kan tipsa mig lite!

  Ha en fin dag!

  Kram Frida

  [Svara]

 • Lämna kommentar