Lofsan

TV4 Nyhetsmorgon

Vad roligt att ni gillar min PT-skola på Nyhetsmorgon! Jessica och jag är väldigt nöjda med upplägget och idag fick ju min PT-kund Titti vara med och visa övningarna. Så fort materialet kommer upp på TV4 Play så lägger jag upp det här i bloggen också.

Idag hade vi tre stycken bålövningar, några med lite högre svårighetsgrad, och så pratade vi om små fällor man omedvetet kan fastna i när man dricker kalorier tex. Jag tog också upp vikten av att variera sin träning, både för att minska skaderisken och för att bibehålla motivationen.


Jessica Almenäs och jag i studion


Jag har linne från Röhnisch, baggyjeans från Blingo och skor från Merrell.


My partner in crime…


Nu ska jag förbereda eftermiddagens Crosstrainingpass på Rosa Skrot. Jag kör nästa pass 17/3 klockan 17-18. Maila för att boka plats Lovisa.sandstrom@me.com Pris: 200:-

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Mia 3 mars, 2013 at 17:45

  Har kört dina pass och gillar dem verkligen. Det var precis vad jag behövde! Tusen tack och jag ser verkligen fram emot dagens, missade dem tyvärr! Kram

  [Svara]

 • Svara Annelie 3 mars, 2013 at 18:58

  Längtar efter att filmerna kommer upp här på bloggen då jag inte såg nyhetsmorgon idag. Sugen på träningstips…

  [Svara]

 • Lämna kommentar