Lofsan

Tusen saker

Jag får skylla mig själv som körde klasser både i måndags och i går. Idag hostar jag. 🙁 Som tur är har jag fantastiska kollegor som ställer upp så SatsBabypasset jag själv skulle ha vickat på imorgon kör en annan tjej istället. Guld värt med instruktörer som vickar!

Jag hade träningsdejter idag som jag också avbokade och istället tog duktiga marathonlöparen Miss Agda hennes lilla (fast långa) Alvar, gräbsen och jag en promenad i solen. Sixten har varit ledsen och hängig i två dagar så idag fick han stanna hemma från förskolan med mig och sova ordentligt. Jag gick och la mig vid 22 igår och då hade inte Sixten somnat än. Jag gav upp eftersom jag var så trött av förkylningen och tog med honom till min säng. När Baxter ropade efter nappen vid midnatt låg Sixten fortfarande och snurrade bredvid mig. Sedan somnade han och sov till 06 så ni fattar att han var sleten i morse. Det blir så när han somnar 20 min på förskolan; då kan han inte somna på kvällen. När han är vaken hela dagen så somnar han lätt klockan 19.

Nu hade han ju jordens sömnunderskott så nästan två timmar sömn i vagnen under vår promenad gjorde underverk för hans humör och när vi alla fem äntrade Vapiano på Kungsbron var det tre glada killar som åt gott bröd. Miss Agda och jag åt sallader med scampi och kyckling. Skönt att slippa äta lunch med såna som ställer sig i den tre mil långa pastakön. 😉

Efter storhandling på Ica Dalagatan så har jag och gräbsen lekt härhemma resten av eftermiddagen. Vi räknar ner timmarna till Hans som varit bortrest kommer hem. Någon gång sent ikväll.


Jag har tusen saker och projekt som ska planeras, genomföras och utvärderas på flera områden så jag känner mig nästan lite stressad. Det är stora grejer på G och jag är som vanligt mån om att det ska bli perfekt resultat. Jag älskar ju att jobba och det är en fröjd att gå till gymmet varje morgon men jag förstår också nu varför det finns något som kallas föräldraledighet. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara i min lilla lilla värld 31 augusti, 2011 at 21:04

  Jag är då nyfiken på ALLA dina projekt!

  Fortfarande ingen bebis här tyvärr. Jag har dock tömt magen 2 dagar i rad nu (hahahaa) så kanske det är starten liksom

  [Svara]

 • Svara Aniika 31 augusti, 2011 at 21:47

  Spannande med alla grejer du har pa gang. Lycka till, hoppas de blir som du onskar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar