Lofsan

Tröttmössor

Hans somnade mitt i installationen av vår nya scanner. Sixten låg då bredvid i sitt gym. Sedan var det dags för lite mat åt lillgrabben, sedan somnade han med!

Är ni nyfikna på hur det gick med ersättningen igår? Jo; Sixten åt från båda brösten vid 19, klämde i honom 30 ml ersättning på det. Glad och sprallig var han med vid middagen och charmade Agnes och Henric som vanligt. Sedan fick han amma ytterligare en gång som han somnade vid. Sov en timme fram till 23. Mellan 23 och strax innan midnatt skrek han som bara den och ville inte äta. Till slut fick vi i honom en slurk ersättning och sedan somnade han. Halv fyra vaknade han första gången och fick amma, somnade i från och vaknade sex då Hans gav lite ersättning extra och sedan sov han till nio.

Med andra ord; vi är jättenöjda och kommer köra en omgång ikväll och natt också. Mina bröst fick en chans att återhämta sig och bli påfyllda och Sixten har varit glad och nöjd hela dagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara unique 17 oktober, 2009 at 18:04

  Hur orkar du träna när du inte får sova??

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Ja du, bra fråga! Jag är väldigt motiverad till att komma i form igen så det driver mig en hel del! Däremot så avstod jag ju ifredags från spinningen, jag får lära mig att vara flexibel utifrån Sigges behov och humör. Stor omställning med andra ord!

  [Svara]

 • Svara Josse 17 oktober, 2009 at 22:01

  Härligt att det verkar funka med ersättningen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar