Lofsan

Trött av att vila benen

Här kommer ett blogginlägg från eftermiddagskoman. Idag har jag bara jobbat med teoretiska moment i skolan och mest suttit eller stått upp. Jämfört med mina dagar på gymmet när jag bär och visar övningar hela tiden så blir det en sån extremt kontrast. Jag förstår inte hur de som alltid sitter ner på jobbet orkar att jobba. Ju mindre fysiskt aktiv desto tröttare känsla. Eller?

Snart ska jag åka och hämta barnen på förskolan och sen åka hem för vanliga vardagsrejset; soffhäng, middag, hemmaträning. Jag har avklarat 1 av 20 pass innan vår resa till Sunwing på Makadi Beach i Egypten. 19 kvar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara emelie 14 november, 2012 at 15:30

  Jag har en känsla av att man känner av klockan mer om man bara sitter ner och tänker att det är 7 timmar och 37 minuter kvar…. Än om man har ett jobb där det är lite fart, fläkt och spring.

  Så är det iallafall för mig – jag jobbar på ett demensboende och har precis gått från att jobba dag till att jobba natt och det är ju, såklart, väsentligt mindre att göra nattetid än dagtid. Men tiden går SÅ mycket fortare under de timmar det tar att lägga alla, fixa med nattmediciner och såna grejer än när vi är klara med allt det där och det är en lugn natt – dvs, man kan ligga i soffan och rensa naveln från ludd.

  I övrigt, heja heja! 19 träningspass, det är ju ingenting!

  [Svara]

 • Svara Nancy 14 november, 2012 at 15:50

  Hej!
  När du kör sådär: träna 3 vila 1, träna 2 vila 1. Hur fördelar du träningen då? För jag antar att du delar kroppen i olika pass. Eller hur gör du? 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria 14 november, 2012 at 16:04

  Hej!

  Att ha kontorsjobb och sitta ner hela dagarna är som allt annat, man vänjer sig. Men desto viktigare att man rör sig när man inte jobbar. Dvs. jag springer på lunchen ibland och sedan tränar jag alltid på kvällen. Där vill jag tacka för dina hemträningspass du har visat. Nu kan jag alltid träna även om jag inte kommer iväg på gym. Har till och med fått med mig mannen, så nu är vi väldigt vältränade båda två 🙂 Vi brukar träna på kvällen sedan barnen har lagt sig och det har faktiskt blivit så att vi får mer tid för varandra nu än när vi inte gjorde det. Liksom kul att göra något tillsammans även på vardagarna.

  Tack för en kanonblogg. Så inspirerande!

  [Svara]

 • Svara Kristina 14 november, 2012 at 16:57

  Hej skulle inte du kunna skriva ett inlägg/ göra en videoblogg om träningsvärk?
  Tex om man bygger mer muskler om man får träningsvärk än om man inte får det och om man kan träna en muskel trots träningsvärk eller om det är ett tecken på att den måste vila.

  Har googlat träningsvärk och lofsan men inte hittat något och du förklarar alltid allt så bra!

  Min favoritblogg! Ta hand om dig!

  [Svara]

 • Svara Sara 14 november, 2012 at 18:33

  Hej,
  Jag undrar om du använder vikter eller andra redskap när du tränar hemma eller är det bara kroppsvikten du använder. Det verkar som att du tränar ofta hemma numera!
  Kram

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har bara bandet som jag använt i filmerna som redskap. 🙂

  [Svara]

 • Svara En kvinnas dagbok 14 november, 2012 at 19:40

  Jag pluggar 150 % just nu samtidigt som jag jobbar extra, så jag sitter större delen av dagarna. Det är fruktansvärt! Man blir trött, svag, får dålig kondition och ont i kroppen. Är färdigpluggad till sommaren och då jävlar ska det röras på fläsket! Du är en stor inspirationskälla ska du veta!

  [Svara]

 • Svara Annette 14 november, 2012 at 21:53

  Hej, Har en fråga angående låsningar i ryggen. Jag är överrörlig och det hoppar lätt ur i ländryggen, konstigt nog oftast när jag är som bäst tränad. Hur ska jag lägga upp min träning för att undvika det här? Just nu försöker jag komma igång efter tre veckor utan träning, har varit hos naprapat flera ggr men är ff väldigt stel i ländryggen plus att det gör ont. Från att träna 4 pass i veckan till 0 gaahh…. Tilläggas bör att jag tränar spinning, body pump & body combat. Hoppas du kan ge mig lite tips & råd! Tack för en superbra blogg 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Oj, nej sånt kan jag ingenting om!

  [Svara]

 • Svara Elin 16 november, 2012 at 17:27

  Jag sitter eller står 8-9 timmar om dagen.. Det är utmattade och irriterande när man vill ha vardagsmotion att sitta fast framför en dator.. Och man blir konstigt nog tröttare av att sitta en hel dag än springa omkring

  [Svara]

 • Lämna kommentar