Lofsan

Trinny and Susannah

Jag hade någon tanke, dröm eller vision om att kunna vara ledig denna vecka. Gräbsen är hemma från förskolan ända till 12:e augusti och Tompa ledig från fritids och jag är ledig i alla fall juli ut. Så i mina planer hade jag en semestervecka hemma i Stockholm inplanerad men någonstans i slutet av maj så kom alla förfrågningar och möten på en gång och vips så blev även denna vecka fullbokad. Idag har jag haft galet spännande möten med företag som jag ska jobba tillsammans med framöver och jag jublar. Däremellan spelade vi in material till den svenska kändisspecialen av stylingprogrammet Trinny and Susannah där min PT-kund Titti Schultz är med i höst. Det var galet kul!

Som spiken i kistan åt jag middag på vår favorititalienare Pane Vino på Zinken tillsammans med Clara och spånade på kul projekt vi ska göra tillsammans. Det händer så mycket just nu men tack vare ett mitt grymma nätverk så finns det alltid så kloka och kreativa personer att bolla med. Det är guld värt för mig som är väldigt duktig på träning och pedagogik till exempel men inte kan programmera. 🙂

Jag ska försöka fixa lite semestermode de kommande dagarna. I morgon ska jag fixa både fransarna och naglarna inför vår tripp till södra Sverige och massa bad, strandhäng och träning. Lite mer jobb över helgen med två workshops i chins, ett träningspass i Tanto och Nyhetsmorgon på söndag. SEN SEN blir det semester! 🙂


En kort och en lång. Trinny är så cool!


Vi filmade inne på stans snyggaste gym, Rosa Skrot. Titti och Trinny jämförde skor; Acne vs Merrell.


Dagens mamma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara Annah 27 juni, 2013 at 06:05

  Du är alltid så fräsch och snygg!

  [Svara]

 • Svara Johanna Retrolover 27 juni, 2013 at 06:14

  Vilken härlig människa du verkar vara!

  [Svara]

 • Svara Monika 27 juni, 2013 at 06:43

  Jag skulle jättegärna vilja vara med och träna med dig i tantolunden, hur går man tillväga för att få vara med? Tusen tack för all inspiration!

  [Svara]

 • Svara Erica 27 juni, 2013 at 08:26

  Kul med Trinny and Susannah, kommer du synas med i programmet sen? 🙂

  [Svara]

 • Svara Susanna 27 juni, 2013 at 08:45

  Vagar vi hoppas pa en Lofsan-app till hösten? Det vore nagot att se framemot! Ha en fortsatt bra vecka!

  [Svara]

  Katarina Reply:

  Det vore ju hur bra som helst!

  [Svara]

  Katarina Reply:

  Det var min tanke också. Hoppas på det Och att den funkar till android. 😉

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 27 juni, 2013 at 10:39

  Det ska bli grymt skoj att följa dig under sensommaren/hösten för att se vad alla dina spännande möten leder till för intressanta och spännande projekt!

  [Svara]

 • Svara På väg till festen till slut | erdoderdo 27 juni, 2013 at 15:08

  […] upp något fint att ha på mig hos Sabina and friends. Igårkväll åt jag finmiddag med söta Lovisa på Panevino. Jag drack två cola och två kaffe efter åtta utan att tänka mig för och låg sen […]

 • Svara Junitjej 28 juni, 2013 at 17:11

  Häftigt att du har träffat Trinny!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar