Lofsan, Träning, Videobloggar

Tre pulshöjare för bättre kondition och förbränning

[videofyme id=”509092″ width=”480″ height=”360″]

Det hörs tyvärr dåligt vad jag säger i detta klipp men jag berättar om hur viktigt jag tycker det är med en bra kondition. Det spelar ingen roll hur du stark du är om du inte kan syresätta musklerna. Gör 10 repetitioner av de tre övningarna jag visar efter varje styrkeövning. Välj en ryggövning och kör övning 1 direkt efteråt. Kör ryggövningen igen och så kör du övning nummer 2. Tredje varvet kör du övning 3 efter ryggövningen. Gör likadant för triceps, axlar, mage osv. Du kommer bli trött på ett helt nytt

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Annika 13 maj, 2012 at 09:43

  Tackar och bockar för inspiration och dagens träningsvärk 🙂

  [Svara]

 • Svara Martina 15 maj, 2012 at 21:17

  Som sagt, grym inspiration! Tack!

  En fråga bara, när du kör upphopp, finns det någon anledning till varför du gör armpendlingen bakåt? Jag är gammal friidrottare och har lärt mig att göra armpendlingen framåt/uppåt för mest kraft och höjd.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  För att få upp överkroppen så mycket som möjligt vid landning och frånskjut. Jag instruerar så på grodhopp också; att man drar sig genom luften.

  [Svara]

 • Lämna kommentar