Lofsan, Träning, Videobloggar

Tre dynamiska plankor på bosuboll

[videofyme id=”508483″ width=”480″ height=”270″]

Jag använder bosubollen mycket både i min egen träning och för mina kunder. Som vanligt i plankor är det superviktigt att suga upp naveln till ryggen och sträva efter att hålla ryggen helt still trots att det sker en rörelse. Lägg en femkrona i svanken och den ska ligga kvar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Ann-Sofi 11 maj, 2012 at 20:34

  Min mage hänger ner när jag gör plankor, trots att jag drar in den allt vad det går. Har försökt känna med händerna och det känns som det mest är ”löst skinn” som hänger. Kan man göra ngt åt detta??? Gör det något att det hänger lite? Har 2 barn, yngsta är 3 år, och har inte diastas.

  [Svara]

 • Svara Lisa - Mamma till Alva och Noah 11 maj, 2012 at 22:24

  Helvete vad snygg du är kvinna 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar