Lofsan

Transportlöpning

Ett av de smidigaste sätten att få in löpträning i vardagen är att slå ihop den med transporttid man ändå skulle ha. Idag ska jag fixa mina fransar och hon som jag gör det hos bor i Årsta. Jag brukar cykla dit men idag valde jag löparskorna och får 12 km distans i 6 + 6 km utan att behöva lägga extra minuter på träningen.

När jag sprungit hem är det Hans tur att kuta och sedan ska jag coacha honom i ett grymt block med magträning. Jag har filmat övningarna åt er så de kommer i ikväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara fruwidlund 6 juni, 2013 at 15:38

  Hej! Jag gillar verkligen tanken med transportlöpning. Dock funderar jag lite på det här med att man svettas så när man springer. Känns det jobbigt att sitta där och fixa fransarna när du precis sprungit dig svettig? Eller hittar du något sätt att duscha på? 🙂

  Kram
  /Fruwidlund

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag bytte tröja därframme. 🙂

  [Svara]

  Annah Reply:

  haha, jag funderade på detsamma 😉 själv skulle jag kunna tänka mig en rask pw åt en hållet och sen jogging hem där jag har tillgång till dusch.

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 7 juni, 2013 at 07:38

  Tansportlöpning är verkligen toppen ju!! Brukar bli en del transportlöpning för mig på vinterhalvåret hem från jobbet. Men nu cyklar jag istället!

  [Svara]

 • Svara Hanna 13 juni, 2013 at 11:47

  Hej Lofsan!
  Jag är också nyfiken på att göra fransar och dina ser superfina ut! Därför undrar jag om du vet om ”din franstjej” tar emot nya kunder? Har du isf kontaktuppgifter till henne?

  /Hanna 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hon mailar dig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar