Lofsan, Träning

Transportlöpning och shopping

Vilken bra kombo!

Jag samlar träningstimmar fram till jobbstarten nästnästa vecka och tar alla chanser till rörelse. Samtidigt så har jag två små barn och en man jag vill umgås med och ett hem ska skötas om så i dag blir det en kombination med löpning 13km till och från Sickla Köpkvarter medan Hans tar barnen i bilen. Vi ska köpa gardiner till vårt sovrum nämligen. 🙂

Transportlöpning är bra grejer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Isabelle 5 augusti, 2012 at 11:31

  Smart! Nämnde det där med transportlöpning till min man igår och det tyckte han var en bra idé. Men hur gör du med dusch o så när du är i centrumet? Eller springer du på hemvägen?

  [Svara]

 • Svara Annah 5 augusti, 2012 at 15:25

  Tummen upp! Eller som jag fastnat i, transportcykling =)

  [Svara]

 • Svara Aniika 6 augusti, 2012 at 14:24

  Du är grym, vilken energi du har. Jag hittar alltid på 1000 ursäkter att inte springa, oj vad jag har mycket att lära från dig…

  [Svara]

 • Lämna kommentar