Lofsan

Träningstrender 2012

Efter en lång arbetsdag ligger jag nu på soffan en stund med gräbsen på varsin sida. Baxter äter hamburgerkött som en besatt.

Jag träffade en journalist idag som intervjuade mig om träningstrender 2012. Jag lyfte framförallt fram barfotaskor, TRX, PT Small Group, Vipr, träningsappar, att statistikföra sin träning och Training on the go (träning du inte behöver redskap för att genomföra). Vi får se om några av mina tips kommer med i artikeln som ska publiceras i en bilaga till Svenska Dagbladet nästa lördag.

Jag sa också att Zumba är en trend, även om den inte är ny. I Stockholm öppnar nya ställen helt inriktade på Zumba men jag tror inte att den kommer att bestå. Jag valde bort Crossfit på trendlistan eftersom det inte är en trend längre, det är en allmänt erkänd träningsform som jag tror kommer att bestå.

Vilka träningstrender tror ni att vi kommer att se 2012 och vilka består 2013?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anna -Trend o träning 30 januari, 2012 at 21:39

  Jag skrev ett längre inlägg om ämnet vid nyår: http://blogg.aftonbladet.se/trendotraning/2011/12/traningstrender-2012

  Mycket av det du också nämnde finns med! 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 30 januari, 2012 at 22:59

  Jag ska prova Zumba hemma bara jag kommer ihåg att låna skivan av svägerskan! Spännande! Själv är jag annars ett stort fan av hemmaträning!!

  [Svara]

 • Svara Rosita 31 januari, 2012 at 09:55

  Hittade hit via ”Liniz resa med barn- tipsblogg”. Älskar bilden jag ser överst på bloggen, så talande för bloggen. Så naturlig, och snygg!
  Här kommer jag kika in fler gånger för träningsinspirationen, wow vilken mage efter två barn!

  Hälsningar Rosita, 3-barnsmamma nu på väg till gymmet faktiskt.
  🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar