Lofsan

Träningstips på TV4

L%C3%B6ptr%C3%A4ningstips%20med%20Lovisa%20Lofsan%20Sandstr%C3%B6m

 

För er som vill se klippet från mitt senaste besök på TV4 Nyhetsmorgon finns det här ovan nu. Jag har fått sådan oerhört fin feedback från produktionsteamet, TV-tittare och er bloggläsare för alla mina teman i sändningarna hittills. Vi har kört hemmaträning, axelträning och backträning de tre senaste programmen. Jag kan glädja er med att jag kommer vara med Jessica Almenäs i studion massor av söndagar framöver, ända fram till sommaren 2013. Jag har så mycket idéer och tankar som jag vill förverkliga men ni får gärna dela med er om vad vill ni se och veta mer om. Ni ska ju ska ha den största glädjen av programmet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Cecilia Fridh 26 oktober, 2012 at 18:07

  Jag skulle vilja ha lite tips på vad man ska äta för att bygga muskler med mera. Mat och träning i sin helhet.
  TRX ett kombinerande pass, vet att det är många som tränar TRX nu. Du har ett kanon bra på din blogg som jag kör efter.

  [Svara]

 • Svara Cattis 26 oktober, 2012 at 19:51

  Gärna ännu mer pass för hemmaträning. Har börjat med tabata och älskar det!

  [Svara]

 • Svara Mia - mammaliv, träning och husplaner 26 oktober, 2012 at 20:07

  Vad roligt att vi får se mer av dig i rutan, du gör det så bra! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anonym 26 oktober, 2012 at 21:15

  Ja, mer hemmaträning! Kör också tabata och gillar det skarpt!

  [Svara]

 • Svara Eva 26 oktober, 2012 at 22:45

  Hej!Jag tycker supermycket om din blogg. För sju veckor sedan så började jag en dansutbildning, vi dansar ca. 20 timmar i veckan. Jag har alltid vägt 52 kilo, men när jag vägde mig idag så vägde jag plötsligt 55 kilo. Har inte vägt mig sedan jag började utbildningen, men kan detta stämma? Jag bryr mig egentligen inte speciellt mycket om min vikt och känner mig nöjd med min kropp men jag bara undrar, vad har hänt liksom? Visst jag har ätit lite mer än vanligt, men samtidigt har jag rört mig otroligt mycket mer än vanligt.

  Kan tillägga att jag har haft väldig träningsvärk tidigare i veckan och igår åt jag massa choklad.

  [Svara]

 • Svara Anonym 26 oktober, 2012 at 23:35

  Hemmaträning och magträning! Tips på övningar som ger synliga magmuskler. Behöver man träna tungt med vikter för att få magrutor? Jag har extremt lite fett på magen men ändå syns inte mima muskler så mycket som jag vill!

  [Svara]

 • Svara Helena 28 oktober, 2012 at 11:29

  Åh vad kul! Du är grym!!! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar