Lofsan, Träning

Träningstankar

Fyra riktigt grymma pass på två dagar, vilken tankning av ny träningsinspiration! Jag har känt mig lite energilös gällande min egen träning under våren och inte tyckt att det varit lika roligt och givande att träna hårt. Men sen vi kom hit och jag har kunnat fokusera på mig själv så har jag fått så mycket ny inspiration.

I morse körde jag och Hans bland annat två styrkeövningar; breda latsdrag och omvända latsdrag växelvis med 1-minutare på löpbandet på 17 km/h. Totalt sex omgångar med tre varv på varje övning. Man vilar aldrig utan räknar med att styrkeövningens cirka 10 reps tillsammans med några meters förflyttning mellan maskinerna tar cirka 1 minut. Om man är två stycken så turas man med andra ord om på ett löpband. Det funkar bäst med styrkeövningar du kan göra precis i närheten av löpbandet.

Om du vill köra ett helt pass på detta sätt kan du välja fyra överkroppsövningar och springa 1 minut i högt tempo mellan varje omgång om cirka 10 reps per övning. Totalt tre varv på varje övning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara StepUp 2 Fitness 9 juli, 2012 at 19:27

  Härligt, grymma pass du kör, förstår att det ger inspiration.
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Sophia 9 juli, 2012 at 20:46

  Är lite trögtänkt märker jag 🙂 Menar du att du tex kör 10 st bred latsdrag, springer 1 minut, 10 st breda latsdrag, springer 1 min osv i tre omgångar och sedan byter övning?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jepp!

  [Svara]

 • Svara K 9 juli, 2012 at 21:50

  Hej! Jag har precis hittat din blogg och läst in mig på den. Den är fantastisk! Vad som slår mig när du beskriver Baxters missnöje nattetid som liten, längd o viktutveckling som liten ( jag började läsa i april 2011) tillsammans med de blåsor han haft är att ni bordekolla upp glutenintolerans. Googla dermatitis herpetiformis bilder och se om det stämmer. Det är korrelerat med glutenintolerans. Hoppas jag nu inte skapar oro på semestern vill bara försöka hjälpa. Förresten tack för fina tips på övningar i bloggen!

  [Svara]

 • Svara M 10 juli, 2012 at 00:38

  Vad har du under linnet? Det ser ut som en liten kvadrat och en jättestor och jag kan inte för mitt liv komma på vad det är?

  [Svara]

 • Lämna kommentar