Lofsan

Träningsresa till Thailand och en överraskning

Det droppar in en del frågor om hur upplägget är på min träningsresa till Thailand i vår. Vi kommer att ha 2 veckor på raken att välja mellan. Temat är ”Bli en bättre löpare” och vem som helst kan vara med. Jag nivåanpassar all träning. Man väljer själv hur mycket man vill träna och hur mycket man vill hänga vid poolen eller på stranden. Själv ser jag fram emot en halvdag med shopping förutom roliga intervallpass i djungeln!
 
 Vi kommer att ha en kickoff här hemma i Sverige inför resan nu i oktober. Till den är alla inbjudna, tanken är att vi ska kunna träffa er som redan bokat er till resan så att vi i förväg kan planera upplägg och lära känna er. Om du är sugen på att följa med men vill träffa oss först och ställa frågor innan du bokar så är denna kväll en perfekt stund. Maila bara traningsresa@rosaskrot.se och anmäl dig!
 
 Jag längtar riktigt mycket till min första Asienresa och ser väldigt mycket fram emot att kunna bjuda er som följer med på resan på en riktigt kul och spännande present, ni kommer att vara de första i världen att äga detta! 🙂
 
 


Läs mer om vår resort, datum och priser på Rosa Skrot.se!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jessica 2 oktober, 2014 at 20:41

  Det hade varit så himla kul!

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 2 oktober, 2014 at 21:36

  Det låter helt fantastiskt men jag har svårt att se mig själv lämna man och barn för att åka så långt på en träningsresa.
  Men det är häftigt att ni anordnar det för dem som inte har lika blödigt mammahjärta som mig! 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar