Lofsan

Träningsresa till Thailand med Lofsangruppen och Styrkebyrån


Följ med Lofsangruppen och Styrkebyrån på en exklusiv träningsresa till Thailand för att jacka upp din träning till nästa nivå. Träningsresan går till byn Chalong i södra Phuket med möjlighet till minst fyra träningspass per dag. Vi tränar två pass kampsport på Chokchai, tränar styrka och rörlighet inkl yoga varje morgon på gymmet Titan Fitness och springer upp till Big Buddha en morgon. Två Beach workout plus fri tillgång till Titan Fitness inomhusgym ingår. Eftersom vi är tre huvudcoacher, Clara Fröberg, Johanna Barvelid och Lovisa Sandström, kan vi nivåindela alla träningspass på plats, vårt enda förkunskapskrav är att du ska vara smärtfri i vardag och träning. Vi har endast 32 platser i gruppen.

Om programmet

Våra coacher under veckan är Lovisa ”Lofsan” Sandström, Johanna Barvelid och Clara Fröberg som leder två träningspass per dag. Vi erbjuder dessutom ytterligare två-tre pass per dag med coacher från Titan Fitness och lokala thaiboxningsklubbar i Chalong. Under veckan planerar vi för en båtutflykt där du kan snorkla, sola, bada och bara återhämta dig. Denna utflykt ingår inte i priset. Transporter till och från stranden tillkommer.

 

Om coacherna:

Clara Fröberg och Johanna Barvelid driver podden Styrkebyrån som inspirerar kvinnor att ta plats på gymmet och våga lyfta tyngt.

Med fokus på teknik och rörelse tar de din styrketräning till nya nivåer. De är specialiserade på träning mot specifika mål såväl prestationsinriktade som att vara stark i vardagen.

Vem kan delta?
Den här resan vänder sig till dig som vill utveckla din styrketräning och träna flera pass per dag. Vi lägger stor vikt vid personlig feedback kring teknik och individuell utveckling. Vi ser helst att du är van att träna 2-3 pass per vecka så att du kan tillgodogöra dig träningen. Du ska inte ha smärta i vardagen eller i träning.

Önskemål på förkunskaper:
* Provat att träna med skivstång; knäböj, marklyft, militärpress och bänkpress.
* Provat på kampsport i någon form tidigare.

LÄS MER OCH BOKA DIG!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar