Lofsan

Träningsresa till Thailand

 Succé i repris!
 
 Efter premiärresan i mars 2015 är jag väldigt stolt och glad över att kunna upprepa vårens succéresa till Thailand och Villa Mangosteen i Khao Lak i vinter. Under en vecka i Thailand coachar jag dig mot en starkare, mer uthållig och rörligare kropp. Vi kombinerar tuff styrketräning med löpträning, kör svettiga pass i skuggan under palmerna på stranden och springer upp till ett vattenfall. Inför resan får du ett uppbyggande 5 veckor långt träningsprogram som du kan följa för att på bästa sätt förbereda dig inför resan och träningsupplägget under veckan.
 
 Under veckan får du lyssna på mina föreläsningar vid två tillfällen, för att väva ihop den praktiska träningen med mentala strategier. Utöver dessa föreläsningar har du också möjlighet att boka 30 min personligt samtal med mig. Inför detta samtal förbereder du ett eget tema utifrån vad du vill fokusera på.
 
 Du kommer att komma hem redo för ett nytt träningsår med tydliga strategier för hur du ska nå dina mål baserat på ditt utgångsläge.
 
 Det är en exklusiv och liten grupp med max 20 deltagare som åker på den här träningsresan. Till skillnad från andra träningsresearrangörer satsar vi på färre antal pass, två per dag, men med maximal kvalitet på passen. Eftersom vi väljer att anordna en resa med en mindre grupp har jag som coach stor möjlighet till individuellt baserad coachning och fördjupat teknikfokus. Den här resan vänder sig till dig som tycker om att träna allsidigt och varierat och är van att träna minst ett par pass i veckan härhemma.
 
 Jag har under de senaste åren varit coach på många träningsresor och har utifrån mina erfarenheter nu skräddarsytt den optimala träningsresan för dig som vill träna med kvalitet, mot ett specifikt mål baserat på till exempel ett prestationsfokus eller känslouppfyllande mål. Tillsammans med mig får du uppleva Thailand, träning och kanske till och med dig själv på ett nytt sätt.
 
 Jag har en grupp som reser 29/11-8/12 och en grupp som reser 8/12-17/2.
 HÄR hittar du all info om datum, priser och flyg!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Erica 30 maj, 2015 at 01:33

  Åh hur härligt vore inte det! När barna blir större ska jag absolut åka på en sån resa.

  [Svara]

 • Svara Anna 30 maj, 2015 at 02:46

  Den sista perioden vore ju fantastisk att hänga på! Från december till februari!! ☺️
  Resan du beskriver låter jätte härlig!!

  [Svara]

  hanna Reply:

  För det är säkert inte ett skrivfel…

  [Svara]

  Anna Haeggman Reply:

  Det förstod jag väl!! 😀

  [Svara]

 • Svara Kristin 31 maj, 2015 at 21:01

  Det låter ju såååååå härligt. Jag kommer att flytta till Thailand nu om tre veckor och vara där ett år och kommer ju vara där när dessa resor går av stapeln. Finns det någon möjlighet att få köpa in sig på lite träning och besök där eller måste man köpa hela resan? Skulle vara ett underbart avbrott att komma och träna lite i den vardagen som jag kommer ha byggt upp där då.

  [Svara]

 • Svara Amanda 1 juni, 2015 at 18:57

  Roligt med träningsresa! 🙂

  [Svara]

 • Svara Lena 3 juni, 2015 at 04:21

  Det vore kul och intressant att få läsa vad deltagare från första resan säger?

  [Svara]

  admin Reply:

  Kolla under #skrotisarithailand på instagram så hittar du massa bilder från tjejerna som var med i mars.

  [Svara]

 • Lämna kommentar