Lofsan

Träningsresa till Alperna med STS Alpresor

 
 I höstas åkte jag med ett gäng till Alperna för en riktig frisksportarträningsvecka. STS Alpresor och jag arrangerar nu en ny vecka, den här gången i juni. Bad gastein och hotell Salzburgerhof bjuder på en vecka med träning, vandring, spa, femrättersmiddagar och massa inspiration. Vi riktar in oss på träning utomhus och hoppas att du ser fram emot att använda benen mycket.
 
 Läs mer och boka dig hos STS Alpresor; http://www.alpresor.se/temaresor/traningsvecka-med-lofsan/Dagsprogram/
 
 Där finns datum, priser och du kan se hur jag har planerat vår vecka tillsammans. Som vanligt när jag anordnar träningsresor så går det väldigt bra att resa ensam, ungefär hälften av mina resenärer känner inte andra sedan innan.
 
 Jag hoppas så att du vill följa med!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara KikkiSandström 5 februari, 2016 at 20:29

  Låter jättehärligt men får inte ledigt tyvärr. Hoppas du får riktigt många träningssugna deltagare!

  [Svara]

 • Svara Karin 13 februari, 2016 at 18:59

  Hej!
  Kan tyvärr inte åka i juni. Blir det någon resa i höst?

  Mvh
  Karin

  [Svara]

 • Lämna kommentar