Lofsan

Träningsreportage i Vi Föräldrar Gravid

 Hej alla gravida eller soon to be! Nu finns det nya numret av Vi föräldrar Gravid ute i butikerna. I tidningen finns ett reportage där jag och sjukgymnast Louise Kjellberg har gjort ett rörlighetsprogram anpassat för gravida. Övningarna minskar risken för graviditetsrelaterad bäckensmärta, så kallad foglossning och ökar cirkulationen i kroppen. Du förbereder kroppen inför förlossningen och lär dig slappna av mellan värkarna.
 
 Tidningen är en perfekt Alla hjärtansdagspresent till en nära gravid vän om du inte själv är eller planerar att bli gravid.
 
 


Vår träningsmodell i mitten är gravida Ida som också träningsbloggar från Sundsvall. Tack till Röhnisch, Nike och Merrell för kläder och skor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Kristin 14 februari, 2014 at 13:54

  Hej Lofsan!

  Idag är det reklam för alkohol i headern ovanför din blogg. Hur ser du på vilka företag/produkter som du marknadsför i din blogg, både i annonser och samarbetsinlägg? Har du några moraliska ståndpunkter gällade detta? Och OM du har det undrar jag naturligtvis varför du valt att samarbeta med ett företag som säljer alkohol?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Alla så kallade sponsrade blogginlägg är noggrant utvalda. Annonserna högst upp i bloggen rullar automatiskt och ibland glider det igenom reklam för vin. Det är inget som stör mig personligen eftersom jag har många bloggläsare som gärna dricker ett glas då och då även om jag själv inte gör det.

  [Svara]

 • Lämna kommentar