Lofsan

Träningspodden om välgörenhet, greppstyrka och att vara kär

Idag finns ett nytt avsnitt av Träningspodden att lyssna på i din podd-app. Jessica är tillbaka igen och placerad i min poddsäng. Vi har med några lyssnarfrågor, pratar om att kompensationsträna och hur vi båda tydligen har haft samma jobb.


Jag själv sitter i en taxi på väg mot TV4 nu på tisdagsmorgonen för att tillsammans med en sjukgymnast som forskar på träning under graviditet prata om varför det kan vara bra att träna och vilka risker som finns.

Senare idag ska jag planera för mitt stora matlagningsevent som jag ska ha på Food lab i Stockholm tillsammans med InSinkErator. Det finns 12 platser för er bloggläsare att dela på, så anmäl dig HÄR!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Caroline Friberg 27 oktober, 2015 at 18:35

    Måste säga att eran podd är suverän! Hittade till den för någon vecka sedan och håller på att kämpa mig ikapp. Dock har jag bara 20-30 minuters resväg totalt om dagen så tar ett tag. Får bli massa härliga promenader nu för att komma ikapp! 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar