Lofsan

Träningspodden med Titti Schultz

Min podd- och författarkollega Jessica Almenäs är ledig från denna veckas avsnitt av Träningspodden. För att ni inte ska tröttna på mig och min röst så har jag denna vecka bjudit in min PT-klient Titti Schultz i podden. Hon har en hel del bra grejer att dela med sig av som jag vill att fler ska höra och ta till sig.
 
 Podden finns upplagd i alla podcast-appar redan och inne hos Tittis blogg så finns hela träningspasset som vi pratar om. Imorgon kör vi det tillsammans allihopa!
 
 


Vilka poddar lyssnar du på?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Malin 20 oktober, 2015 at 17:56

  lyssnade nyss på den – så härlig!
  Det slog mig under lyssningen att jag själv skulle behöva träna upp min greppstyrka och det vore fantastiskt om du kanske kan ge några sådana tips i bloggen?

  [Svara]

 • Svara Emilia 20 oktober, 2015 at 22:13

  Förutom er: Doktorn podcast (polispodden), p3 dokumentär, maratonpodden, ridsportpodden… och några till

  [Svara]

 • Lämna kommentar