Lofsan

Träningspodden med Jessica och Lofsan

Woopwoop! Nu kan ni lyssna på det första avsnittet av Träningspodden!
 
 Det är många som önskat en renodlad podd som handlar om träning kopplat till livsstil och hälsa och nu är det äntligen här!
 
 Varje tisdag släpper vi ett nytt avsnitt och redan idag finns det första avsnittet i att lyssna på iTunes eller den app som du brukar lyssna på poddar i.
 
 Ställ jättegärna frågor som du vill att vi ska prata om i podden så tar vi med oss dom nästa gång vi spelar in!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Svara Anna 25 augusti, 2015 at 16:06

  Vad glad jag blir. TACK för att du delar med dig <3

  [Svara]

 • Svara Louise 25 augusti, 2015 at 17:19

  Åh va bra poddavsnitt. 🙂

  [Svara]

 • Svara emelie 25 augusti, 2015 at 20:11

  Jaaaaa! Så glad jag blir, har verkligen saknat en sådan podd! Ska genast in och ladda ner den! /Emelie

  [Svara]

 • Svara Sara 25 augusti, 2015 at 22:28

  Träning under graviditet?

  [Svara]

 • Svara Madeleine 26 augusti, 2015 at 08:45

  Hur hittar jag den?

  [Svara]

 • Svara Lisa 26 augusti, 2015 at 15:46

  Åh podden är helt fantastisk! Sprang och skrattade under min morgonlöpning imorse! Benen kändes dessvärre ganska tunga, och jag undrar om jag tränat ned mig helt? Hur tar man sig ur det? Eller kan det bara vara huvudet? Gärna info om överträningens varningssignaler samt hur man ska vila kroppen men ändå få träna! Jag tränar ca 2pass om dagen och det är väldig blandning av träning. Gym, löpning,cykling, simning, rullskidor osv.
  Lofsan du är min stora förebild!

  [Svara]

 • Svara Sofie 26 augusti, 2015 at 16:13

  Så kul, vill jättegärna lyssna!
  Tyvärr hittar jag inte podden i någon av de appar jag använder (acast och poddcast addict, har andorid och använder inte itunes). Finns podden bara i iTunes eller hur hittar jag den?
  Tack!

  [Svara]

 • Svara Resfredag/Annika 26 augusti, 2015 at 18:33

  Wihoo vad kul! Har precis lyssnat på första avsnittet, älskar mixen av vardag, träning & personligt. Nu får Blankens & Swanberg konkurrens på mina barnvagnspromenader.

  [Svara]

 • Svara josefin 29 augusti, 2015 at 16:17

  Kan ni inte ta upp hur man ska tänka kring kosten vid träning när man ammar?

  [Svara]

 • Svara Marie 31 augusti, 2015 at 09:19

  Hej! Vilken härlig pod! Blir sugen på att skaffa instagram bara för att kunna följa Jessica, underbar humor! Kommer absolut fortsätta lyssna på morgonpromenaden.

  [Svara]

 • Svara Jessica 7 september, 2015 at 22:12

  Tack för inspiration,idag körde jag intervallerna Jessica tipsade om som en kickstart,fasen vad skönt efteråt!!!

  [Svara]

 • Svara Tips från min träningsvecka - Fitness & HälsaFitness & Hälsa 12 september, 2015 at 08:56

  […] gymmet och rev av dem där. Jag körde enligt Jessica Almenäs upplägg, som hon har tipsat om i Träningspodden. Och oj, vad trött jag var efteråt! Så här lade jag upp […]

 • Svara Helt stilla är man ändå inte | trailflirt 17 oktober, 2015 at 14:23

  […] inte att förglömma. Har även lyssnat på två avsnitt av Träningspodden och filosoferat om träning medan jag har suttit i bilen, och alla vet ju att det egentligen är […]

 • Svara Anna Robinson 8 januari, 2016 at 09:48

  Tack för er suveräna pod! I första avsnittet 2016 pratade ni om någon studio där ni skulle sälja tjänster som man kan köpa utan att behöva vara medlem. Var finns info om den? Hemsida? Jag är potentiell kund 🙂

  [Svara]

 • Svara Musikval och volym enligt eget tycke - Traveler's edition 8 mars, 2016 at 08:49

  […] bilresor), Att resa-podden så klart, Offsides podcast med en timme fotbollssnack och så blir det Träningspodden med Jessica och Lofsan emellanåt. Det är väl också lite summeringen kring vad jag är intresserad av. Resor, prylar, […]

 • Svara Vardagsinspo 21 mars, 2016 at 18:32

  Tack för en underbar podcast 🙂 Gå gärna in & läs mitt inlägg där jag har listat mina topp 3 av poddar & skrivit några rader om träningspodden 🙂

  http://nouw.com/vardagsinspo

  [Svara]

 • Svara Maria 30 mars, 2016 at 20:05

  Hej! Har precis börjat lyssna på de första avsnitten. Väldigt trevliga och personliga, har redan påverkat min joggingrunda på ett positivt sätt.
  Jag är mitt emellan 40 och 50, mamma och yrkesarbetande. Jag har ju inte lyssnat på alla avsnitten så det kanske kommer men jag skulle vilja höra mer kring utmaningarna för oss som inte har kommit ner under en timme på milen ännu. Själv så joggar jag på 0830 tempo, dock har jag inte givit upp drömmen ännu om att jag ska bli lättare och snabbare. Oavsett så gör er podd mig glad och jag håller pulsen i schack när jag lyssnar på er. Tack för bra podd! Maria

  [Svara]

 • Svara Camilla 16 april, 2016 at 08:27

  Sååå underbar podd som inspirerar och peppar. Och Jessicas klänning den blå hon hade i fredags var så himla snygg var kommer den ifrån?
  Ni är så bra förebilder. ☺

  [Svara]

 • Svara Karin 31 augusti, 2016 at 10:20

  Hej! Tack för en alldeles underbart inspirerande pod!!

  Jag har under några veckor haft ont i hälarna, nu är det mest den vänstra. Det gör ont när jag går och springer och är som en ond punkt under hälen mot hålfoten. Trodde att det berodde på för dåliga skor så jag köpte nya, inprovade på löpband, när jag började få ont. Misstänker att det kan vara hälsporre. Några tips? Vill ju i te sluta med löpningen!

  [Svara]

 • Svara Vitaminer | Sofie´s cooking 18 mars, 2017 at 15:49

  […] jag kände mig krasslig i fredags och gick hem från jobbet hann jag lyssna på Träningspodden, som tipsade om aktivitetsarmband från Polar. Jag har tidigare fått tipset från kollegor och […]

 • Lämna kommentar