Lofsan

Träningsmode 2014

Jag gjorde precis en intervju med Allt om Stockholm om trender inom träningsmode 2014. Jag lyfter fram blommiga tights, tights med psykedeliska mönster och att vi 2014 allt mer sällan måste välja mellan funktion och design. 2014 är året då de funktionella träningskläderna också är snygga. Jag tror också än mer på reflexens betydelse, reflexer har blivit något mer än bara säkerhet. Reflexer ger ökad känsla av design, mer linjer i plaggen och kan till och med höja träningsupplevelsen.
 
 


Från Röhnisch vårkollektion. Finns redan i vissa butiker och strax i webshopen.
 
 Vilka trender tror ni på i träningsmodet 2014?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Saras Träningblogg 9 januari, 2014 at 18:50

  Dom tightsen är så snygga!!!

  [Svara]

 • Svara Mias steg 9 januari, 2014 at 20:42

  Jag tror att trenden kommer att bli mer och mer individualiserad, mer lik ”vanliga” kläder samt ett allt större utbud för olika slags idrottsutövning. Individualiseringen blir tydlig då du själv kan utforma din personliga sko eller dina egna träningskläder. Jag som springer mycket ser att trenden med kjolar och klänningar blir att starkare och vinner ny mark bortsett från tennisen. Jag tror även att det kommer finnas träningskläder i nästan varenda klädesbutik i framtiden eftersom livsstilen med träning och hälsa växer allt mer och efterfrågan större.

  [Svara]

 • Svara Maria 11 januari, 2014 at 23:35

  Jag hoppas på att de miljövänliga materialen ökar. Det är ganska många träningskläder som tyvärr innehåller för mycket kemikalier. Har ni några bra tips på vad man kan välja?

  [Svara]

 • Svara Ulrica 13 januari, 2014 at 10:53

  Jag tror att trenden med att visa upp rumpan i tights är över visst fjortisar kommer troligtvis gå på stan med kort jacka och maximalt put i rumpan, men på gymmen där tror jag de de sport-intresserade kommer sluta bjuda på en titt. Det är en extrem rumpfixering bland tjejer just nu det syns extremt tydligt på vilka övningar som körs bland vikter och maskiner.

  [Svara]

 • Svara Shopping till olika sammanhang | Shoppa snabbt 10 mars, 2014 at 10:18

  […] träning under vinterhalvåret. Vill man dessutom vara lite moderiktig så är ett bra tips att satsa på färgglada träningskläder som till exempel tights med blommiga eller psykdeliska […]

 • Lämna kommentar