Lofsan

Träningskläder, röda trådar och pump i skon

Den här veckan kombinerar vi olika varianter av yoga och rörlighetsträning med konditionsträning. Imorgon startar en lite tuffare period då jag kommer att träna flera pass per dag. Våra gäster kör två pass per dag och jag kommer att träna en del på egen hand utöver det. Idag körde jag det första löppasset här i Thailand, ett lugnare distanspass på grusväg. I morgon startar vi dagen med uppmjukande yoga före frukost och efter en dag på stranden kommer vi att köra löpskolning. Alla pass har varsitt tema och vi har en tydlig röd tråd genom träningsveckan för att skapa en känsla av sammanhang.
 
 Min träningsgarderob på den här resan är noggrant beräknad utifrån antalet pass, träningsformer och miljö. Jag älskar att träna i olika kortkorta tights när det är så här varmt som vi har det. Ett väldigt kul plagg som jag fastnat vid är kombinationen av hotpants och kjol. Det plagget använder jag när jag vill känna mig lite extra fin eller vill sticka ut en aning. Min favoritkjol är från Röhnisch och sitter ihop tillsammans med en kort byxa i shapematerial som håller fast rumpestumpen där den ska vara. Som de andra längre shapetightsen är midjan lite högre. Det är en smaksak om man gillar det eller inte. Jag tycker att det är snyggt och matchar gärna hög midja med en sporttop med breda band upp till.
 
 


Reebok har precis släppt en ny typ av sko. Vi har skrattat så mycket åt scenen där jag pumpar upp skon med luft (det gula området) med hjälp av knappen på sidan. Sen laddar mina ben energi och snurrar igång som Snurre Sprätt, ekorren i Over the hedge eller Sonic och jag sprintar i väg i hyperfart med ljudeffekter. Tanken är i alla fall god och skon är skön att ha på sig men jag föredrar nog en sko med mindre dämpande sula, i alla fall för intervallpass.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Hanna 15 mars, 2015 at 00:51

    Så kul att följa er resa! Provade den där kjolen när jag var i Sthlm men jag hade nog önskat att den var liiite längre så ”shortsen” inte syntes så mkt 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar