Lofsan

Träningshelg med Röhnisch i Åre

Innehåller länkar för träningskläder hos Sportamore.

Röhnisch anordnade en träningshelg på Holiday club i Åre i helgen och jag var inbjuden till att köra två stycken utomhusträningspass med gänget under lördagen och en föreläsning på fredagskvällen. Hela helgen har innehållit allt från löppass vid Åresjön, traillöpning på Åreskutan, mountainbikecykling, yoga, bootcamp, spa-häng på Holiday club och jättebra mat på Grow.

Vi var över 100 deltagare så alla passen hade jordens tryck och jag hade typ 80 tjejer med på ett av mina pass, utmanande och så roligt!

Jag hade hoppats att få yoga med min favorit Ida men schemat krockade, fast imorse smet jag in på Therese Yoga Stories Yinyoga klockan 7, jag försöker sköta mig och gå på yoga trots att jag inte tycker att det är så roligt, lusten får vara i skugga av nyttan!

Jag unnade mig en timme i spat igår och gjorde en sparitual man kunde följa, med mindre produkter och olika steg. Superhärligt!

Nu är jag på väg hem mot Stockholm igen, vilken helg vi har haft!

 

Ser ni mitt gäng där nere vid sjön?

 

Dom här tightsen känner ni igen från bilder i min nya bok. Dom finns HÄR.

 

Sophie Odelberg har tagit den här bilden, kolla bakgrunden! Dunvästen finns i svart HÄR, jag har fodrade tights (älskar det) som funkar i minusgrader, under västen har jag denna fodrade tröja med dragkedja.

Ida B Olsson aka Workout is passion körde Bootcamp, hon har dessa tights med coola reflexer och en svart variant av denna fodrade tröja.

Underställ är mitt favoritplagg och ingenstans känner man sig så bekväm i underställ som i Åre. Jag fick höstens nya kollektion med tröja och byxa från Röhnisch, de kostar 699:- men om man känna tänka sig förra säsongens färger kostar de 399:- nu! Du ser båda varianter HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar