Lofsan

Träningsdag

Min lördag går helt i träningens tecken. Först väntar 3 timmar mountainbikecykling i Nackareservatet och backlöpning i Hammarbybacken tillsammans med Ida och sedan ska Ida och jag hålla i vårt stora avslutningsevent för Röhnisch Running School med ett intervallpass i Humlan och föreläsning i Röhnisch-butiken.
 
 Det är 6 år sedan jag cyklade Mountainbike på riktigt och jag skulle ljuga om jag sa att jag känner mig bekväm med cykling. Å andra sidan så är just cyklingen mitt svagaste kort i Åre Extreme-tävlingen Ida och jag ska tävla i när hela loppet består av paddling, bergslöpning och mountainbikecykling så för min del är det bara att bita ihop och lära mig några tips och trix som underlättar i de mest tekniskt svåra partierna. Mjölksyra kan jag hantera och jag är modig så att cykla utför Åreskutan känns inte oöverkomligt men min teknik behöver förbättras.
 
 


Idag ska jag få åka Idas Alla kan träna bil första gången!


Ida gav mig så grymma lättviktsstavar i bambu att använda uppför Åreskutan. Jag ska träna för första gången med dom idag. Jag är väldigt stark i överkroppen och tjänar på att kunna avlasta vaderna med hjälp av triceps.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Sophia 3 maj, 2014 at 08:37

  Ha en kul träningsdag!

  [Svara]

 • Svara Fia 3 maj, 2014 at 08:37

  Hej Lofsan, ser fram emot att heja på dig på ÅEC (eftersom jag bor i Åre). Stort lycka till, även om det är ett tag kvar. Undrar om du någon gång har tänkt att jobba med PT-online kunder?
  Kram

  [Svara]

 • Svara Maria, Träna med glädje 3 maj, 2014 at 13:35

  Grymt träningspass ni har planerat, lycka till:)

  [Svara]

 • Svara VL 3 maj, 2014 at 17:01

  Vilodag imorn ?

  [Svara]

  admin Reply:

  OH YES!!

  [Svara]

 • Svara Bella 4 maj, 2014 at 14:15

  Hej, läste ett gammalt inlägg där du skrev att du skulle vara med på superior race nu iår och även ha ett lag dit. Har inte sett dig skriva något mer om det så tänkte höra om det fortfarande är aktuellt? Jag anmälde mig idag, Med vänlig hälsning, Bella

  [Svara]

 • Svara Miranda 5 maj, 2014 at 21:15

  Kul med ÅEC! Förra året handlade cyklingen mer om att släpa på cykel än att cykla så det kanske inte gör så mycket om du inte är någon cykelexpert. Räcker med att vara stark och kunna bära långt 😉

  [Svara]

  admin Reply:

  haha!

  [Svara]

 • Lämna kommentar