Träning

Träning, sushi, barnmorskan och lite shopping

Idag har vi varit ute och flängt hela dagen, jag är helt slut nu!

Sixten och jag sov till 10 idag, han har verkligen ärvt mina sovvanor. 🙂 Efter frukost gick vi och tränade på Odenplan. Jag körde spinning idag, det börjar bli tungt i kroppen men jag antar att det är lättare än för många andra höggravida.

Efter sushilunch på Itame promenerade vi bort till barnmorskan, mer om det i ett senare inlägg. Efter bm-besöket fixade vi massor på vår checklista: beställde bilstolsadapter till vagnen, Brios vyssanlullfötter till den andra spjälsängen, nytt regnskydd (i vindtyg, ej genomskinlig plast som det som ingår) och hämtade nya sandaler på NK. Sixtens fina i brunt läder gick sönder under semestern och de gick inte att laga så vi fick ett nytt par istället. Då lyckades H övertala personalen att vi skulle få ett nytt par i mindre storlek eftersom vi inte har någon användning av storlek 20 längre. Så nu har lillebror ett par sprojlans sandaler till nästa sommar. Perfekt!

När vi var klara med alla ärenden fikade vi på NK och köpte med oss lite från Ica innan vi gick hem. Flera kilometer i benen idag och jag är trött!

Jag längtar till imorgon för då ska vi leka i en park på Söder tillsammans med Alex, Malte, Ida och Lykka. Det ska bli så roligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Ida-Maria 16 augusti, 2010 at 19:35

  Jag ser oxå fram emot morgondagen! Ses imorrn! Kram

  [Svara]

 • Svara Ida-Maria 16 augusti, 2010 at 19:35

  Jag ser oxå fram emot morgondagen! Ses imorrn! Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar