Träning

Träning, Skip Hop och Agnes

Efter en lite knacklig natt tog Sixten och jag sovmorgon idag. Välbehövligt!

Igår kväll gick finalen av Biggest Loser, samtidigt som jag jobbade men det går ju repris klockan 11 varje förmiddag så jag planerade in ett löppass på bandet framför kanal 5.

Dagens mamma på väg till gymmet

Sixten var på minisats för första gången med gipsat ben. Det gick jättebra och han var nöjd hela timmen. Skönt! Jag sprang 50 minuter på bandet där hastigheten höjs med 0.5km/h var tionde minut. Ett lagom pass som genomkörare för kroppen.

Efter träningen gick jag upp till Fridhemsplan via Vasaparken och S:t Eriksplan. Jag tog ett varv nere på Ica innan jag styrde vagnen mot vår riktiga destination; Babyproffsen och Babyplanet. Min Timbukväska funkar inte till iCandyn så jag köpte två hållare på Babyproffsen att fästa på handtaget. Till dem behöver jag en ny skötväska för min väska funkar inte till dem heller. Jag gick upp till Babyplanet för att titta på deras Dadgear men vi klickar inte. Jag köpte en Skiphop istället som dessutom inte behövde hållarna så de kunde jag gå direkt och lämna tillbaka.

En liten men funktionell modell

Hemma har vi ätit en sen lunch och kollat på dubbelavsnitt av Sex and the city.

Sixten sitter med massa leksaker framför sig

Men det är frustrerande att inte kunna röra sig...

Nu ligger vi och vilar på soffan i väntan på att Agnes ska komma hit efter jobbet. Det ska bli trevligt!

Vi älskar vår soffa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara kikki 17 februari, 2010 at 17:06

  åh vad roligt 😉 tur att någon vågade ”visa sig” haha ;b och vad hurtig du är =D

  [Svara]

 • Svara militarmamman 17 februari, 2010 at 18:54

  Löpning framför tv:n. Ja, det gäller ju att ta tillvara på tiden! Bra, tycker jag!
  Själv lyssnar jag på en ljudbok när jag går på crosstrainern nu under graviditeten. För att få mig själv att träna oftare har jag en regel: Jag får inte under några omständigheter lyssna på ljudboken om jag inte tränar på crosstrainern!
  Funkar bra för mig. Nu börjar det bli riktigt spännande, så jag vill bara träna mer!

  [Svara]

 • Svara Josephine 18 februari, 2010 at 10:03

  Jag var också iväg och tränade på kvällen och missade finalen. Dessvärre lyckades jag även missa reprisen!! Inte klokt, jag har följt hela ”säsongen” slaviskt, sett varenda avsnitt, och så missar jag finalen:-( Har letat och hittar inte avsnittet på webben heller. Surt! Så berätta – Vem vann??? Sjuuuukt nyfiken=)

  /Josephine

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jo…. ALI VANN! Hon var sjukt snygg och krossade allt motstånd! Så jädra rätt!

  [Svara]

  Josephine Reply:

  YES!! Helt rätt. Va glad jag blev nu=) Tack för det svaret.

  [Svara]

 • Lämna kommentar