Träning

Träning & Shopping!

Första gången jag sitter ner på hela dagen, och klockan är 1730! Ujujuj vad trött jag är i benen!

Idag har vi varit på Sats och cyklat. Jag gillar musiken på den nya SatsCykeln, mycket bättre tempo än tidigare koreografier! Och jag som är så hormonell börjar typ grina när jag är trött och det är en bra låt så jag sitter där på cykeln, flåsar och bölar. 🙂

Vi har varit en sväng på stan idag, jag har vinterkittat Sixten med både kängor och overall. Jag visar med bilder och berättar mer om hur vi tänkt med hans vinterkläder senare. Tack för alla tips på overaller! Vi fikade varsin smörgås när vi var klara.

Ikväll ska vi hem till Agnes och Henric och äta middag. Sixten har faktiskt bara sovit 30 min på hela dagen så det ska bli spännande att se hur kvällen blir. Igår sov han 60 min på eftermiddagen, somnade 20 och sov fint i eget rum till 0330. Underbart! Det kändes så märkligt att sitta i soffan och inte behöva gå in till honom varje timme.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Nea 7 september, 2010 at 18:33

  Du är så jädrans söt med magen i vädret!! var liksom bara tvungen att skriva det =)

  Kram

  [Svara]

 • Svara Hans 8 september, 2010 at 00:30

  Japp! Lovisa är den vackraste mamman och har den vackraste magen!
  – End of discussion!

  [Svara]

 • Svara Lina André 8 september, 2010 at 10:57

  Undrar var ni hittar alla fina RalphLauren tröjor till sixten? Jag handlade på mig ett par stycken sist i Usa, för här e de ju så galet dyra… Han e så fin i dom!

  [Svara]

 • Lämna kommentar