Lofsan

Träning på Kipriotis Maris

Jag har fått många frågor om hotellet här på Kos och hur det funkar med träningen. Hotellet är nyrenoverat och har precis öppnat för säsongen. Det innebär att allt inte är helt på plats än men redan under vår vecka så har det stora gymmet inretts och öppnat och det kommer leveranser med utrustning till det ”lilla” gymmet allt eftersom.
 
 Det finns fyra gruppträningspass på det mindre hotellet Kipriotid Maris varje dag med instruktörer från Apollo. Det är allt från yoga, core, cirkelträning, vattengympa till bootcamp. Dessutom finns det flera träningspass uppe på stora Kipriotis Panorama också. Det är där det stora lyxiga gymmet ligger.
 
 Hans och jag tycker om att springa så vi växlade mellan distanslöpning på stranden, backlöpning uppför berget precis bakom hotellet och så sprang jag lite grann på löpband mitt på dagen när det var riktigt varmt ute.
 
 Träningspassen på Kipriotis Maris tillsammans med Apollos instruktörer är synkade i schemat med barnklubben, det gillar verkligen jag. Igår, samtidigt som maskoten Polly hade födelsedagskalas inne på barnklubben så gick Hans, Tom, hans kompis och jag på cirkelpass tillsammans med Malena. Malena känner säkert några av er igen från Playitas där hon också jobbar. Om några veckor kommer två nya tjejer till Kipriotis Maris med massa ny inspiration och byter av Malena som ska tillbaka till Playitas igen.
 
 Hotellets egna träningscenter ligger mitt på området så det är verkligen låg tröskel till att vara med på passen. Det passet som vi var med på hade 10 stycken stationer med styrka och kondition växelvis, precis sådan träning som jag älskar. Det var så kul att vara med på någon annans pass för en gångs skull eftersom jag är van vid att alltid leda själv annars. Malena är riktigt duktig träning och jag ser fram emot träning på Playitas tillsammans med henne igen i november. Då åker jag dit tillsammans med Topphälsa som löpcoach igen, det är tredje året nu!
 
 Kipriotis Maris är inte alls lika träningshetsigt hotell som Playitas är (vilket inte är något dåligt i det här faller) utan passar familjer som vill kombinera sin semester med poolhäng och träning. Du väljer själv om du vill inspireras av duktiga instruktörer eller ligga i solstolen bredvid och titta på. Detta format passar oss väldigt bra just nu; ett träningspass om dagen, mycket häng med barnen i poolen men också utrymme för spontana fotbollsmatcher på gräsmattan och en strandpromenad. Kipriotis Maris är ett lite lyxigare familjehotell som passar perfekt för aktiva familjer som vill sola, bada, träna och umgås i en salig blandning!
 
 
 


Duktiga Malena som är jordens största energispridare. Från morgon till kväll ger och ger hon hela tiden. Allt från att coacha bensparkar i simskolan till att instruera jobbiga sidoutfall med viktplatta. En sån stjärna!


Det sprojlans nya gymmet på Kipriotis Panorama, det ligger bara 50 meter från Kipriotis Maris.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Cattis 22 maj, 2015 at 19:02

  Så härligt det ser ut. Vi är på
  Sunwing sandy bay, som också kombinerar bad o träning på ett bra sätt. Tycker du detta hotell är bättre än Vings OC beach hotell?

  [Svara]

 • Svara Amanda 22 maj, 2015 at 23:31

  Ser helt underbart ut 🙂

  Nouw.com/amandaheurlin

  [Svara]

 • Svara Ida 23 maj, 2015 at 13:17

  Åh så härligt det verkar!

  [Svara]

 • Svara Mari 23 maj, 2015 at 16:51

  =) Underbart!

  [Svara]

 • Svara Leslie 29 maj, 2015 at 20:25

  Tak for billederne af det nye fitnesscenter på hotellet. Jeg løbetræner selv dagligt, så det er vigtigt at der er løbebånd til de varme dage.

  [Svara]

 • Lämna kommentar