Sixten, Träning

Träning och massa sol!

Alltså, jag är så sliten nu, jag gillar verkligen inte det! Jag sover kasst på nätterna, drömmer mysko drömmar, bland annat om barndomskompisar. Sixten äter ju fortfarande ofta på nätterna, även om H alltid tar han då så vaknar jag av att Sixten drar mig i håret eller nyper mig.

Idag skulle jag och Marie, tillsammans med hennes Sally kört SatsBaby på Sats i Täby men det funkar inte för mig att tidigt packa ner allt som behövs för Sixten, åka i väg med bilen och träna och vara social när jag inte mår bra. Jag hade verkligen sett fram emot dagen så det känns tråkigt att Marie fick träna själv. Istället kröp jag ner i sängen när Sixten skulle vila på förmiddagen och så låg vi nära nära och Sixten somnade så fint och jag passade på att vila, det kändes mycket bättre sedan.

Förmiddagsmys

Eftersom jag hade planerat in träning idag så bestämde jag mig för att genomföra ett pass ändå. Medan Sixten lekte på minisats tränade H och jag ett kortare överkroppspass.

Dagens Sixten, GAPjeans, Ralph Laurentröja, hängslen och strumpor från Polarn o. Pyret

Dagens Mamma innan gymmet

Efter dusch hemma och blöjbyte gick vi ner till Hurtigs och åt lunch, fixade lite ärenden på Åhléns och satte oss till slut på Konserthusets trappa med en förpackning jordgubbar från Hötorget. Solen stekte verkligen och jag njöt!

Dagens Mamma, leggings från Abercrobie & Fitch i New York, Gstarlinne och Replayskor

Härligt med sol och värme!

Jordgubbar på Konserthustrappan

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 2 juni, 2010 at 18:39

  Lovisa i mjukisar! Härligt att se!

  [Svara]

 • Svara Carro 2 juni, 2010 at 21:30

  Åh va fin du är med din bebismage!!!

  [Svara]

 • Svara Jossan 3 juni, 2010 at 01:59

  Vilken söt bild på er hehe.. (:
  Magen växer på den .. jätte söt mage du har…ska bli kul o se ifall d e nån skillnad på graviditerna (:

  Kram på er

  [Svara]

 • Lämna kommentar