Träning

Träning och massa lek

Idag känns det som att hösten har kommit, sån härlig luft! Höst innebär snart oktober och oktober innebär förlossning och förlossning innebär att magen försvinner! 🙂

Igår sov ju Sixten jättelänge på eftermiddagen, inte bra… Han var vaken till midnatt. Och vaknade halv åtta i morse… Som tur är somnade han om efter frukost så jag passade på att vila en timme bredvid.

Dagens träning blev 60 min spinning och med det så har jag avverkat fyra träningspass på fyra dagar och kan med gott samvete vila några dagar innan det blir måndag igen.

På eftermiddagen åkte vi till Sickla och hälsade på på jobbet. Sixten och jag var inne hos Mia på Minisats en timme så att Sixten skulle få leka av sig. Bollhavet är bäst!

Ikväll har vi ätit minestronesoppa och pannkakor till middag. Sixten gjorde sitt bästa med smeten… Nu ska vi kolla ikapp på Dexteravsnitt vi missat innan det blir tidig kväll för mig. Det är ju någon som fyller år imorgon. Nämligen MOI! 26 mogna år och snart tvåbarnsmamma…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara mary 2 september, 2010 at 22:38

  Hej !
  Brukar läsa din blogg lite då o då. Fina bilder o kul att läsa om söta Sixten! Bor nära odenplan och idag fick jag syn på dig på gymet, tror jag iallafall, en som såg ut som dig kollade in på Sats baby-passet :). Jag var på passet och tränade med min 3-månaderskille, som för övrigt är väldigt lik Sixten tycker jag.
  Har åxå iCandy men börjar redan titta på en lättare resevagn till våren. Undrar om ni är nöjda med er Gesslein-vagn? Var köpte ni den, Bonti?
  hej svejs!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej Mary!

  Ja visst var det jag som tittade in innan spinningpasset! Du får hojta till om vi möts inne på minisats nån gång, om inte så kommer vi ju gå på babyklassen tillsammans i december, om inte din lilla kille börjat krypa då. 🙂

  Tyvärr måste jag skriva att jag inte är så nöjd med vår gesslein. 🙁 den är mer svårkörd än iCandy peach och bromsarna sitter bakom hjulen så att det inte går att köra vagnen nerför en trapp. Jag ska sälja den och nog köpa en maclaren senare, till våren. Fördelen med gesslein och anledningen till varför vi köpte den är att det går att ha fullt liggläge, det är inte så vanligt på paraplyvagnar. Vi köpte vagnen på babyproffsen på fridhemsplan.

  Mvh Lovisa

  [Svara]

  mary Reply:

  hej
  aha vad synd ang vagnen! tack, bra att veta för då går den bort :).

  mary

  [Svara]

 • Svara mary 2 september, 2010 at 22:38

  Hej !
  Brukar läsa din blogg lite då o då. Fina bilder o kul att läsa om söta Sixten! Bor nära odenplan och idag fick jag syn på dig på gymet, tror jag iallafall, en som såg ut som dig kollade in på Sats baby-passet :). Jag var på passet och tränade med min 3-månaderskille, som för övrigt är väldigt lik Sixten tycker jag.
  Har åxå iCandy men börjar redan titta på en lättare resevagn till våren. Undrar om ni är nöjda med er Gesslein-vagn? Var köpte ni den, Bonti?
  hej svejs!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej Mary!

  Ja visst var det jag som tittade in innan spinningpasset! Du får hojta till om vi möts inne på minisats nån gång, om inte så kommer vi ju gå på babyklassen tillsammans i december, om inte din lilla kille börjat krypa då. 🙂

  Tyvärr måste jag skriva att jag inte är så nöjd med vår gesslein. 🙁 den är mer svårkörd än iCandy peach och bromsarna sitter bakom hjulen så att det inte går att köra vagnen nerför en trapp. Jag ska sälja den och nog köpa en maclaren senare, till våren. Fördelen med gesslein och anledningen till varför vi köpte den är att det går att ha fullt liggläge, det är inte så vanligt på paraplyvagnar. Vi köpte vagnen på babyproffsen på fridhemsplan.

  Mvh Lovisa

  [Svara]

  mary Reply:

  hej
  aha vad synd ang vagnen! tack, bra att veta för då går den bort :).

  mary

  [Svara]

 • Svara Louise 3 september, 2010 at 13:39

  Grattis finaste Lovisa! Du är så bra, hoppas din dag blir underbar!! Kram o massa kärlek

  [Svara]

 • Svara Louise 3 september, 2010 at 13:39

  Grattis finaste Lovisa! Du är så bra, hoppas din dag blir underbar!! Kram o massa kärlek

  [Svara]

 • Lämna kommentar