Träning

Träning och en nostalgitripp

I natt kom första natten som jag känt av graviditeten, jag låg vaken länge, vaknade till utan anledning och magen böljade fram och tillbaka. Min mage är väldigt tajt fortfarande, antagligen på grund av starka magmuskler så det sticker alltid ut kroppsdelar, ofta på två ställen samtidigt och alla rörelser syns utifrån.

Sixten sov i alla fall ovaken till 0430 i egen säng så han fortsätter med sitt braia sovande.

Jag har börjat förbereda mig mentalt inför förlossningen nu, förra gången var det det enda jag tänkte på hela graviditeten men det har inte hunnits med den här gången. Idag läste jag igenom vår förlossningsberättelse (klickbar länk) som Hans skrev när Sixten fötts, och gud vad jag bölade. Alla känslor kom tillbaka och slog över mig med världens kraft. Ska vi gå igenom allt en gång till? Jag har gjort många jobbiga träningspass och tävlingar i mitt liv, men inget slår smärtan och ansträngningen att föda ett barn. I alla fall inte Sixten.

Dagens träning blev 10 min powerwalk, 20 min crosstrainer (jag kör alltid minst 20 min kondition varje pass nu) 30 min styrka (cirkelträning med två block med fyra övningar i vardera block, 3 varv på varje block utan vila) och avslutningsvis 10 min powerwalk.

Stark i gymmet idag


Stora killarna på gymmet glodde ögonen ur sig på min mage

Medan jag duschade härhemma tog Sixten för sig av buffén som serverades i hallen. Driftig kille…

Sixten festade loss på skobuffén medan jag duschade

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Perita 10 augusti, 2010 at 21:05

  Hej söta du! Nu läste jag din förlossningsberättelse för andra gången och det slog mig verkligen först och främst hur olika våra upplevelser har varit. Sedan har jag också hört från andra kvinnor som fött mer än ett barn att deras graviditeter och förlossningar skiljt sig mycket åt. Även om de är samma person varje gång och att barnen har samma far.
  Det jag försöker säga är nog helt enkelt att den här förlossningen kanske blir som en dröm i jämförelse med den första. Och eftersom du är så stark som du är, fundera över den här tanken som jag gillade skarpt när jag födde Ida: Du vet bäst hur Du ska föda Ditt barn. Du är grym!
  Kram

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 11 augusti, 2010 at 07:47

  Nu börjar det. Hoppas verkligen du får må bra resten av tiden =)

  Ja, shit va kul det var. Och jobbigt! Kröp nästan ut från salen hahaha

  [Svara]

 • Lämna kommentar