Träning

Träning, Lunch, Babysim och Stadium

Idag har vi haft en dag full av aktiviteter. Tisdag och onsdag spenderade vi mest i soffan kändes det som och då börjar det klia i mina dampben.

Idag vågade jag inte riskera att minisats var fullt igen så vi gick hemifrån strax före tio. Helt rätt: Sixten blev inskriven och flirtade hejvilt med tjejerna som vanligt. Jag höjde hastigheten på mina intervaller till 17km/h idag. 10*45sek. Kändes helt okej! Sedan körde jag ben och coreträning 40 min innan

”Sixtens mamma till minisats tack!”

Han var hungrig och jag kände mig nöjd så efter lite amning gick vi hem för att förbereda den korv med makaronerlunch som jag bjudit hem Agnes på. Jag hann både duscha och laga mat innan Sixten vaknade efter förmiddagsluren så det gick smidigt.

Sixten fick lite av sin puré samtidigt som vi åt. Han smackar högt och skrattar åt maten. Han äter på fingrarna samtidigt så det blir världens kladdkalas. Härligt!

På eftermiddagen tog jag en powerwalk till Sickla och det sista tillfället på babysimmet. Vi dök, lekte och fick diplom. Sixtens första diplom!

Nu är vi hemma en sväng för att äta middag. Sixten fick det sista ur majs- och potatispuréburken samtidigt som jag åt resterna av lunchen. Snacka om smakportioner när en liten barnmatsburk räcker till fyra måltider.

Om en stund ska vi gå ner till Stadium på Sergelgatan och shoppa loss. Min kompis Veronica jobbar där och undrade om jag ville komma på deras julklappskväll för personal och anhöriga. Shopping med 30% rabatt tackar man inte nej till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 10 december, 2009 at 20:00

  Men nej!
  Jag hade också velat haft diplom! Och vi som skippade idag!!

  [Svara]

 • Svara Alfva 10 december, 2009 at 20:00

  Men nej!
  Jag hade också velat haft diplom! Och vi som skippade idag!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar